CEBEA
F. 2007 - Avlshoppe

Cebea er en avlshoppe som ble kjøpt inn i 2020. Hun er tidligere importert fra England, og opprinnelig fra Nederland. Hun har vist seg på samtlige sprangbaner, og har også vist seg på feltrittbanen før en skade stoppet karrieren hennes.
Hun har en kjempe spennede stamme, med b.l.a Quidam De Revel, Landgraf I, Nimmerdor og Ladykiller i stammen.


TALWANDA
F. 17.05.08 - Avlshoppe (2.Premiert)

Talwanda ble kjøpt inn i 2014 som egen feltrittshest. Vi valgte i samsvar med veterinær å trekke henne fra den harde treningen ved å konkurrere da hun hadde en føler på den ene senen. Etter det har hun etter en del år blitt avlshoppe.
Talwanda er fult røntget for alt genetisk som kan forekomme. Er naturligvis røntget fri. Det er heller aldri funnet eller blitt operert for OCD eller OC.

Talwanda avler fornuftige, høyreiste, langbente avkom med gode bevegelser.STJERNE KNERTEN
F. 05.05.12 - Dølahest

"Onkel" Knerten ble kjøpt inn som føll, og har blitt værende her. Knerten fungerer som en alt mulig hest, og er en perfekt onkel for føll og unghester. Han er en leken kar som elsker livet, og som aldri sier nei til noe.
Når føllene blir avvent ved 9-10 måneders alder så er det viktig for oss å ha en velfungerende, rolig og leken eldre hest å sette de sammen med. Da blir ikke savnet etter mamma så stort, og ting går mye lettere når de har en eldre onkel å se opp til - her stiller Knerten gledelig opp.

Knerten er en som kommer til å være her til evig tid, med sitt lekende, glade humør er han en fryd å være med for både oss på to og de på fire.


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411