COTERMA (Landlord x Maykel x Nimmerdor)
F. 2007 - Avlshoppe

Coterma ble kjøpt inn av oss i begynnelsen av 2024.

Med sine alt 17 år bak seg og med både et konkurranse liv i 1.40 klasser OG med hennes første avkom som går CCI4*-L i England var det et veldig enkelt valg. Coterma skulle hit.

Coterma er ut av Terma stammen


IFARIM (Modeso x Cristo x Coriano Z)
F. 2013 - Avlshoppe

Ifarim er en avlshoppe som ble kjøpt inn i begynnelsen av 2023. Hun er tidligere importer med opprinnelse fra Nederland. Ifarim sin avstamning er av topp kvalitet, og hun er ut av hoppestamme Holst 104A.
I 3.ledd i stammen finner du Evita XII som er mor til den godkjente hingsten Caballo (1.60m), 4.ledd finner du Ofarim som er mor til den godkjente hingsten Conteur (PSG/Inter I).

Videre er Oldemoren hennes helsøster til hoppa Bravo som har gitt de godkjente hingstene Contendro I, Caretano Z (1.60m), Contendro II (1.55m) og Cassito.

Ifarim har alt 6 avkom, hvorav de yngste er på vei ut og opp i sporten.


CEBEA
F. 2007 - Avlshoppe

Cebea er en avlshoppe som ble kjøpt inn i 2020. Hun er tidligere importert fra England, og opprinnelig fra Nederland. Hun har vist seg på samtlige sprangbaner, og har også vist seg på feltrittbanen før en skade stoppet karrieren hennes.
Hun har en kjempe spennede stamme, med b.l.a Quidam De Revel, Landgraf I, Nimmerdor og Ladykiller i stammen.


TALWANDA
F. 17.05.08 - Avlshoppe (2.Premiert)

Talwanda ble kjøpt inn i 2014 som egen feltrittshest. Vi valgte i samsvar med veterinær å trekke henne fra den harde treningen ved å konkurrere da hun hadde en føler på den ene senen. Etter det har hun etter en del år blitt avlshoppe.
Talwanda er fult røntget for alt genetisk som kan forekomme. Er naturligvis røntget fri. Det er heller aldri funnet eller blitt operert for OCD eller OC.

Talwanda avler fornuftige, høyreiste, langbente avkom med gode bevegelser.Stall KHs Callista
F. 17.04.22

Callista er en stor rettstilt hoppe e: Charleston som vi har valgt å beholde selv.
Callista har en fantastisk personlighet, med korrekt eksteriør og 3 gode bevegelser.

Faren hennes Charleston er seiershingst i Holstein 2015.
Eksteriøret hans utmerker seg med en perfekt utformet topplinje, lange ben og et vakkert, uttrykksfullt hode. Interiøret imponerer med en utrolig ro og smarthet. Kraftige, elastiske basisgangarter avrunder helhetsbildet av Cascadello I-sønnen perfekt. Under sprang overbeviser Charleston med ekstrem evne, kraft og forsiktighet. Han implementerer alle disse egenskapene som en selvfølge og kan fullføre sin 14-dagers test med svært gode karakterer.

Hans far Cascadello I har allerede produsert 22 lisensierte sønner fra sine lisensår, svært vellykkede championføll, elitehopper, championer i sprangridning og hans eldste avkom har vært svært suksessrike i avanserte klasser

På morssiden står hoppa Kantu, hvis far Cantus er en av de viktigste Holsteiner-farene. Kantu tok med seg flere NK som har suksess i internasjonal hopping opp til 1,40 m. Bestemor Fackel produserte den lisensierte hingsten Chicago og hennes halvsøster Lacaranda av Leandro selv var vellykket opp til avansert nivå. Hingstene Coupex (e. Coupe de Coeur) og Aljetto (e. Aljano) kommer også fra den direkte moderlinjen. Andre hingster fra linje 7126 inkluderer Acord I - III, Acobat I + II, Athletico, Casalido, Cascari, Charisma I og II og Fra Diavolo.


Stall KHs Maderia
F. 30.06.22

Maderia er enda en hoppe vi har valgt å beholde selv.
Denne røde hoppa har fra veldig tidlig vist gode gangarter, et klokt hodet, guts og vilje.

Farens hennes Madness er en Kannan-sønn som har en korrekt, edel konformasjon og tre meget gode grunngangarter, som kjennetegnes av gågang, aktivt trav og lett og ekspansiv galopp som passer for dagens moderne hoppsport. Under sprang overbeviser Madness med evner, meget god teknikk og kraftig take-off. Han har også de aller beste ridbarhetene. Han mestret sine 14 TT med glans, og score på over 9 ble tildelt for frihopp, vilje til å prestere og karakter.

Madness' far Kannan er en av de viktigste hingstene i sprangavlen. Selv meget vellykket i internasjonal idrett under F. Mathy og Michel Hécart, har han nå 36 lisensierte sønner, inkludert den olympiske mesteren i London 2012 og fjerdeplassen i Rio 2016, Nino de Buissonnets (S. Guerdat) Keaton og Quabri de L'Isle .

Om bestemoren Ravenna v. Caretino x Corofino I x Caletto går tilbake til Holstein-linjen 5118. Hun produserte hestene My Love, Cooley Enno og den lisensierte hingsten Fly, som var vellykket i hopp opp til 1,40m og CIC2. Oldemor Katania II har også to lisensierte sønner, Ceaveland B og Quantofino. Hun produserte også sportshestene Contiki etter Caretino og Quinto etter Quintero, som i mellomtiden har hatt suksess i USA opp til 1,45m.

Holstein-linjen 5118 har de lisensierte hingstene Caretino VZ, Lacoro, Lindberg, Quite Magic, Ulimate og Midas (internasjonalt suksess med Karten Huck) og også flotte Dialo.


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411