Alle hestene vi har for salg er vårt eget oppdrett. Primært selger vi føll/unghester til satsende ryttere.

2023 føll:

Charleston (Cascadello I x Cantus x Landadel) X Talwanda xx


TILSALGS / FOR SALE


Stall KHs Centio
Født/Born: 17.05.23
Kjønn/Gender: Stallion

Dette er helbror til Stall KHs Callista som vi har valgt å beholde.

Centio er en rettstilt, sosial og nysgjerrig fyr. Avlet for sporten.
Dette er en kombo vi har stor tro på. Centio selges til satsende rytter.

Faren til Centio er Charleston som er seiershingst i Holstein 2015. P.d.d går han 1.45m klasser.
Eksteriøret hans utmerker seg med en perfekt utformet topplinje, lange ben og et vakkert, uttrykksfullt hode. Han imponerer med en utrolig ro og smarthet. Kraftige, elastiske basisgangarter avrunder helhetsbildet av Cascadello I-sønnen perfekt. Under sprang overbeviser Charleston med ekstrem evne, kraft og forsiktighet. Han implementerer alle disse egenskapene som en selvfølge og kan fullføre sin 14-dagers test med svært gode karakterer.

Hans far Cascadello I har allerede produsert 22 lisensierte sønner fra sine lisensår, svært vellykkede championføll, elitehopper, championer i sprangridning og hans eldste avkom har vært svært suksessrike i avanserte klasser
På morssiden står hoppa Kantu, hvis far Cantus er en av de viktigste Holsteiner-farene. Kantu tok med seg flere NK som har suksess i internasjonal hopping opp til 1,40 m. Bestemor Fackel produserte den lisensierte hingsten Chicago og hennes halvsøster Lacaranda av Leandro selv var vellykket opp til avansert nivå. Hingstene Coupex (e. Coupe de Coeur) og Aljetto (e. Aljano) kommer også fra den direkte moderlinjen. Andre hingster fra linje 7126 inkluderer Acord I - III, Acobat I + II, Athletico, Casalido, Cascari, Charisma I og II og Fra Diavolo.


SOLGT/SOLD! 

Stall KHs Exodus
Født/Born: 01.07.20
Kjønn/Gender: Stallion

Exodus er etter vår 2.premierte hoppe Talwanda, og er meldt til Breeders.

Fulgt opp med hovslager, ormekur, vaksiner og er daglig håndtert. En fornuftig og hyggelig herremann som er fryd og holde på med.

Exodus er vist på utstilling, og fikk positive tilbakemeldinger med en god beskrivelse og gode poeng. Kraftig i vekst og veldig overbygd for dagen fikk han ikke vist ut sitt fulle potensialet, men vi har kjempe stor tro på Exodus og den sportsmodellen han er. 

Dette er et føll som kun VURDERES solgt til rett rytter.


SOLGT/SOLD!

Sorrentino
Født/Born: 29.04.18
Kjønn/Gender: Stallion

Fulgt opp med hovslager, ormekur og vaksiner. Daglig håndtert.


SOLGT/SOLD!

STJERNE KNERTEN
F. 05.05.12 - Dølahest
"Onkel" Knerten ble kjøpt inn som føll. Knerten fungerer som en alt mulig hest, og er en perfekt onkel for føll og unghester.


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411