TILSKUDD

"Siden 1990 har Aviforms innovative tilskudd til hest vært formulert uten kompromiss ved å bruke bare de fineste (FEMAS) ingrediensene.
Deres produkter er produsert i deres UFAS (Universal Feed Assurance Scheme - UFAS 6029) akkreditert anlegg i Wymondham, Norfolk, Storbritannia.
De insisterer på full gjennomsiktighet av ingrediensene og mengden, slik at du som forbruker kan se at hesten din får akkurat det som trengs.
For å sikre produktets funksjon og renhet bruker de aldri unødvendige bulkere eller fyllstoffer."


Hos HorseFlex liker de å holde det ærlig og så enkelt som mulig. Alle produktene består av rene og naturlige ingredienser av høy menneskelig kvalitet. Ingen skjulte eller vanskelige å uttale ingredienser, ikke tilsatt sukker, kjemikalier, farger, dufter eller smaker. Som et resultat vil du bare finne rene, klare og ærlige produkter som virkelig gjør det de lover!


Målet til Starhorse er å oppfylle kravene til alt fra fritidshesten opp til sportshesten med høykvalitetsprodukter og å ikke være enda en fôrprodusent på markedet med ukontrollert masseproduksjon av fôr og tilskudd.
Kvalitetskontrollen begynner alt ved valg av råvarer de bruker. Det brukes ikke billige råvarer, eller råvarer som er absolutt ubrukelige.
En av de viktigste kvalitetsegenskapene til produktene til Starhorse ligger imidlertid først og fremst i at de bare bruker råvarer som er sertifisert matkvalitet.


DU FINNER ALLE PRODUKTENE I VÅR NYE NETTBUTIKK - KLIKK DEG INN HER!


Under fanen "forhandlere" finner du forhandlere av tilskudd i nærheten av deg.
Du kan også bestille de her hos oss.


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411