«Hei, mitt navn er Martine Topstad. Jeg er 22 år, født i 97 på ett lite sted i Vestfold som heter Våle. Der startet hele min hestekarriere på en liten privat hestegård med mellom 20 og 30 hester.

Jeg har i så mange som 10 år jobbet for å låne hestene til min gamle trener, så jeg har vært heldig og lånt hester av henne, og ridd litt på hennes konkurransehester.

Nå har jeg min egen hest som heter SC MR Crichton. Han ble kåret til beste sprangføll og hingsteføll i sitt første leveår 2014. Som 4 åring deltok vi sammen i breeders og HM for unghest i sprang, og nå som 5 åring ble vi plassert internasjonalt i DrammenSpringTour, CSIYH*.

I tillegg vant vi Breeders for 5 åringer i feltritt.

Crichton er en hest som krever det siste litt ekstra via næring for å fungere optimalt i idretten. Vi er derfor svært glade for å ha med kraftfôr fra Stall KH på laget med sine naturlige råvarer og produkter!!»


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411