«Hei, mitt navn er Martine Topstad. Jeg er 22 år, født i 97 på ett lite sted i Vestfold som heter Våle. Der startet hele min hestekarriere på en liten privat hestegård med mellom 20 og 30 hester.

Jeg har i så mange som 10 år jobbet for å låne hestene til min gamle trener, så jeg har vært heldig og lånt hester av henne, og ridd litt på hennes konkurransehester.

Nå har jeg min egen hest som heter SC MR Crichton. Han ble kåret til beste sprangføll og hingsteføll i sitt første leveår 2014. Som 4 åring deltok vi sammen i breeders og HM for unghest i sprang, og nå som 5 åring ble vi plassert internasjonalt i DrammenSpringTour, CSIYH*.

I tillegg vant vi Breeders for 5 åringer i feltritt.

Crichton er en hest som krever det siste litt ekstra via næring for å fungere optimalt i idretten. Vi er derfor svært glade for å ha med kraftfôr fra Stall KH på laget med sine naturlige råvarer og produkter!!»


«Mitt navn er Ida Kathrin Nielsen, jeg er 19 år og kommer fra Grimstad. Jeg har stort sett holdt på med hest hele livet mitt, og alltid hatt dem rett utenfor døren, med tanke på at begge foreldrene mine har hest og alltid har hatt det. Det begynte med en shetlandsponni, som etterhvert førte til en sprangponni, også til slutt en islandshest fra min mors rideskole. Etterhvert som interessen økte, fikk jeg en god, gammel læremester som jeg red alt av barneklasser på. Selv om jeg har hatt litt av hvert, har jeg funnet ut av at det er islandshest hjertet mitt banker for.
I dag har jeg to islandshester som begge konkurrerer på topp nivå. Valtýr er en 17 år gammel hingst som jeg ble tre ganger nordisk mester på i 2016, samt at han tok tre norgesmester-titler samme år. Ýmir er en 7 år gammel vallak som også tok en norgesmester-tittel i 2016. I 2017 tok Ýmir en sølvmedalje på NM, og ble plukket ut til å ri WorldToelt i Odense i Danmark i 2018. Ellers i 2018 var begge hestene som oftest i alle finalene - og leverte gode resultater, blant annet med å toppe alt av personlige rekorder gjennom sesongen.
I 2019 er målet å enda en gang slå disse rekordene og kanskje igjen nå toppen. Jeg blir litt redd av å si det høyt, men selvsagt er målet VM i Berlin i august - men mye skal klaffe og veien er lang. Hestene og jeg er klare for å gi alt og prestere på topp, særlig nå med kraftfôr fra Stall KH i ryggen! Vi gleder oss!»


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411