DIGESTIV SUPPORT
4 KG

SpecialCare Digestiv Support er et tilskudd som fremmer fordøyelsen. Det har blitt utviklet for å regulere fordøyelsen og opprettholde en optimal balanse i tarmfloraen.

Prebiotika og probiotika sikrer en optimal bakterieflora i fordøyelsessystemet.

Forskjellige mikroorganismer i hestens tarmsystem hjelper hesten med fordøyelsen. Av og til kan balansen mellom gode og dårlige bakterier i hestens tarmkanal bli forstyrret, de "dårlige bakterier" kommer i overtall, hvilket resulterer i fordøyelses forstyrrelser.

Prebiotika virker som næringsstoff for "de gode" tarmbakteriene og hjelper med å opprettholde en maksimal vekst av disse effektive og viktige bakteriene.

Probiotika er levende mikroorganismer, som lever i tarmsystemet og som også nødvendige. Formålet med at bruke probiotika er å forbedre balansen i magetarmkanalens bakterieflora, noe som forbedrer opptaket av næringsstoffer og optimerer hestens generelle helse

I dette produkt kombineres PRE- og PRO-biotika.
Altså tilsetter det flere av de "gode bakteriene" og sørger samtidig for at de har optimale betingelser for vekst og bekjempelse av "de dårlige bakteriene".

Digestiv Support er et meget effektivt tilskudd hos med følsom fordøyelse og fordøyelsesforstyrrelser. Samtidig som den er ideel og bruke ved forskifte, eller bare som et tilskudd for å styrke mage/tarm.

Veil.Utsalgspris 600,-


JOINT SUPPORT
3 KG

SpecialCare Joint Support er et tilskudd som fremmer bevegelighet og sunne ledd hos hesten. Med naturlig glucosamin, MSM og kollagen.
Joint Support holder din hest på topp i mange år.
Glukosamin er viktig for oppretholdelsen av normal leddfunksjon både ved intensiv trening (store belastninger) og det motsatte, nemlig boksro, hvor produksjonen av leddveske er nedsatt pga. manglende bevegelse.
Den har en positiv beskyttende effekt på leddets brusk og virker lindrende ved kroniske leddlidelser. Undersøkelser har vist nedsatt behov for antiinflamatorisk medisin for å fjerne smerte hos hesten, når den samtidig får et tilskudd av glucosamin.
Kombinasjonen av glukosamin, MSM og kollagen i et produkt, har vist seg å være en suksess gang på gang og har ingen skadelige bivirkninger

Veil.Utsalgspris 850,-


MUSCLE SUPPORT
4 KG

SpecialCare Muscle Support er et tilskudd for hester som er i trening. Muscel support inneholder naturlige antioksidanter som vitamin E, selen, polyfenoler og magnesium. Det har blitt utviklet for å støtte muskelsystemet og legge til rette for en god gjenoppretting.

Veil.Utsalgspris 600,- 


VITAMIN SUPPORT
4 KG

SpecialCare Vitamin Support inneholder en høy dose vitaminer, mineraler og sporstoffer som kan gis som supplement til den daglige foringen. Den bidrar til å støtte immunsystemet og energinivået. Vitamin Support inneholder OS-komplekset for uavbrutt beinvekst, optimal herding av bein og støtte for sener og leddbånd for en sunn funksjon. Dette tilskuddet er også ment å lindre en påvist mangel eller for å hjelpe hesten til restutisjon etter anstrengende aktiviteter.

Veil.Utsalgspris 600,-