PLEIEPRODUKTER


Som et familiebedrift med base i Østerrike har Cxevalo gjort det til sitt mål å lage naturlige hestepleieprodukter av høyest mulig kvalitet.

Deres interne produktutvikling ledet av CXEVALO®-grunnlegger Marie legger stor vekt på bruk av bærekraftig produserte og spesielt milde ingredienser. Hos dem finner du alt du trenger for hestens daglige pleie: hesteshampoo, pelsstell, hovpleie og mye mer - har du for eksempel sett dere myggavstøtende middel? Noen av deres kunder har til og med beskrevet dette produktet som 'det beste myggmiddel som finnes for hester og hesteeiere'. Enda bedre, finn ut selv hvor gode produktene deres er!


Målet til Starhorse er å oppfylle kravene til alt fra fritidshesten opp til sportshesten med høykvalitetsprodukter og å ikke være enda en fôrprodusent på markedet med ukontrollert masseproduksjon av fôr og tilskudd.
Kvalitetskontrollen begynner alt ved valg av råvarer de bruker. Det brukes ikke billige råvarer, eller råvarer som er absolutt ubrukelige.
En av de viktigste kvalitetsegenskapene til produktene til Starhorse ligger imidlertid først og fremst i at de bare bruker råvarer som er sertifisert matkvalitet.

DU FINNER ALLE PRODUKTENE I VÅR NYE NETTBUTIKK - KLIKK DEG INN HER!


Under fanen "forhandlere" finner du forhandlere av pleieprdukter i nærheten av deg.
Du kan også bestille de her hos oss.


STALL KH

Stall KH brenner for målrettet avl av Varmblod Ridehest. Det er også viktig at vi kan tilby deg og din hest, og butikker rundt i Norge rene, trygge og sikre produkter.

TA KONTAKT

karianne@stallkh.no
(+47) 950 36 411