PLEIEPRODUKTER

NATURLIGE URTER HOVOLJE

Naturlig urte hovolje steller høve på en naturlig måte og holder dem elastiske og smidige. Det forhindrer tap av fuktighet og dehydrering av høve. Beskytter optimalt mot sprekker og flising av høvene. Kombinasjonen av naturlige oljer og urter gjør høvene mer motstandsdyktige, samt betydelig mer motstandsdyktige mot ytre påvirkninger. Naturlig urteolje er garantert fri for fargestoffer, konserveringsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer.


Veil.Utsalgspris: 450ml - 330,-


HOVOLJE EKSKLUSIV

Hovolje Eksklusiv steller høve og holder dem smidige. Det forhindrer tap av fuktighet og dehydrering og beskytter optimalt mot sprekker og flising av høve. Samspillet mellom høykvalitets ingredienser gjør høvene mer motstandsdyktige og også betydelig mer motstandsdyktige mot ytre påvirkninger. Hovoljen er garantert fri for mineraloljer og kjemiske tilsetningsstoffer.

Veil.Utsalgspris: 350ml - 250,-


MAN & HALE SPRAY

Starhorse Man & Hale Spray gjør det børsting av man og hale enkel, uten å skade håret. Sprayen sikrer skånsom pleie, samt langvarig, silkemyk glans. Sprayen kan også brukes på tørr og sensitiv hud.


Veil.Utsalgspris: 750ml - 349,- / 2500ml - 699,-


VARMEGEL

Naturlig oppvarmende ingredienser som arnica, boswellia (frankincense), rosmarin og eukalyptus har en positiv effekt på blodsirkulasjonen i huden, så vel som på musklene. Gelen trenger raskt inn i huden og klistrer ikke.


Veil.Utsalgspris: 250g - 250,-


KJØLEGEL (DOPINGFRI)

Med sine spesielle ingredienser kjøler Starhorse Kjølegel stressede sener, ledd, leddbånd og muskler optimalt, og sikrer dermed raskere regenerering. Starhorse Kjølegel er 100% dopingfri og kan også brukes under konkurrering uten problemer.


Veil.Utsalgspris: 500g - 299,-


PFERDEDEO (FLUESPRAY)

Starhorse-deodorant beskytter vellykket og langvarig mot irriterende og sviende insekter av alle slag. Starhorse Pferdedeo har en behagelig lukt for mennesker så vel som hester og kan også brukes på hester med eksem. Starhorse Pferdedeo er laget av en kombinasjon av verdifulle eteriske oljer og garantert å være fri for kjemikalier og biocider.


Varighet:
I den åpen stallen eller på beite varer Starhorse Pferdedeo i omtrent 20 timer. Hos veldig svette hester eller i regn er varigheten omtrent 4 timer.

Veil.Utsalgspris: 500ml - 299,- / 3000ml - 1699,-


PRO X-ZEMA

Starhorse Pro X-Zema ble først og fremst utviklet for å forhindre og fjerne problemer med sommereksem. Starhorse Pro X-Zema er et rent naturlig produkt uten kortison, antibiotika eller andre kjemiske tilsetningsstoffer. Starhorse Pro X-Zema har en beroligende effekt på hud og vev og reduserer kløe betydelig. Starhorse Pro X-Zema støtter helingsprosessen i huden positivt og regenererer skadede områder ved regelmessig bruk.


Veil.Utsalgspris: 500ml - 499,-


4 FEET

Starhorse 4-Feet er en alkoholfri, klar til bruk kondisjonspasta for effektiv støtte av overbelastede sener, leddbånd, ledd og muskler. Starhorse 4-Feet støtter regenereringsprosessen etter en belastning over gjennomsnittet på grunn av dens nærende effekt. Starhorse 4-Feet er ideell for bruk som en kald eller varmepakke. Starhorse 4-Feet har langvarig effekt og kan enkelt vaskes av med rent vann.

Veil.Utsalgspris: 1500g - 449,-