Vitalcoat

Noe leveringstid

En unik formulering for hunder, som inneholder påviste ingredienser for et bredt spekter av hud- og pelsrelaterte problemer.
Veterinærspesifikasjon balansert gammalinolsyre (GLA) og (omega) essensiell fettsyretilskudd med vitaminer og laksolje for suveren pels- og hudtilstand og som et mobilitetshjelpemiddel for tilsetning i mat.
HVORFOR VELG VITALCOAT?
Vitalcoat er en velsmakende kombinasjon av fisk og vegetabilske oljer, essensielle fettsyrer, vitaminer og nattlysolje, en rik kilde til GLA for tillegg til mat.
Essensielle fettsyrer er næringsstoffer som ikke kan produseres i kroppen, og derfor må de suppleres i kostholdet. De er viktige for dannelsen av nye celler og for å holde huden i utmerket tilstand. GLA dannes normalt fra nedbrytningen av essensielle fettsyrer i kroppen. Hvis ikke nok GLA er laget av essensielle fettsyrer i dietten, vil det føre til at huden blir tørr, skjellende og kløende. Riper gjør tilstanden verre og kan føre til rødhet og hårtap.
Vitalcoat er effektivt for å forbedre både pels- og hudtilstand.
Formelen med høyt konsentrat er ikke 'bulket ut' med vegetabilske oljer som med mange andre produkter - du trenger bare 1 ml Vitalcoat per 10 kg kroppsvekt.
Selv sunne hunder på komplette dietter har vist seg å ha fordel av forbedret pelstilstand.
VITALCOAT FORDELER:

  • Vis fram en vinnende blank pels
  • Sunn hud
  • Hjelper en fet pels, skjellende eller kløende hud og overdreven pelsfelling
  • Hjelper eldre hunder
  • Ekstremt økonomisk - pakken på 250 ml vil vanligvis vare en stor rase (GSD) over 2 måneder, middels rase (Border Collie) over 5 måneder, og en liten rase (Cocker Spaniel) over 8 måneder

KVANTUMRABATT:
12STK : 5%

Velg en variant:

fra kr 225,00
Please select variants first