Sun Screen

NYHET!

En solbrent hest? Det som kanskje høres litt rart ut, påvirker stadig flere hester. Den stadig mer intense solstrålingen og belastende miljøpåvirkningen er en reell utfordring for den delikate hestehuden.
Solkrem for mennesker inneholder for mye syre, inneholder for det meste parfyme og ofte alkohol. Disse ingrediensene er veldig dårlige for den følsomme hestehuden.
Derfor har CXEVALO utviklet en solkrem for hester, som er spesielt tilpasset behovene og pH-verdien til hestens milde hud. Fordi hestenes helse er viktig.
Med AKTIVE INGREDIENSER som fungerer: ren olivenolje, organisk sheasmør, glyserin, fysisk effektiv solbeskyttelsesdispersjon basert på titandioksid og jojobaolje, organisk kakaosmør, sinkoksid samt vann og naturlige geldannere.

Naturlig produkt: naturlig uten kjemisk effektive solbeskyttelsesfiltre, uten mikroplast, uten silikoner, uten parabener, uten parafiner, uten parfyme, uten alkohol.

Bruk: Påfør solkrem for hester på de rosa områdene i munn- og neseborene eller de berørte hudområdene i sterkt sollys eller etter behov. Masser i solkremen i sirkulære bevegelser og la den trekke inn kort. Gjenta påføringen i tilfelle langvarig kontakt med vann

Velg en variant:

fra kr 268,75
Please select variants first