Pre-Choice

Ikke på lager Bestillingsvare

Pre-Choice tilbyr en unik kombinasjon av både korte og lange  oligosakkarider for optimale fordeler, noe som positivt påvirker mikrofloraen ikke bare i tykktarmen, men også i magen.
Pre-Choice aktiverer også de naturlige fiberfordøyende bakterier i hestens tykktarm.

Hvorfor velge et pre-biotisk tilskudd?
Tradisjonelt har probiotika blitt brukt til å legge til nye bakterier i tarmen. Vanligvis er dette en blanding av opptil 10 vanlige stammer av de 400 eller så arter av bakterier som er naturlig forekommende i hestens tarm.
Imidlertid, i hesten, forandrer forholdet mellom disse forskjellige bakterieartene (jevnt over hele dagen) i henhold til kosthold, miljø, arbeidsnivå og den totale helsen. Dette kan gjøre det vanskelig å velge riktig probiotika. Magen er også naturens "steriliserende kammer". Syrebalansen er utformet for å drepe bakterier som svelges ved mat, og vil derfor true levedyktigheten av bakterier introdusert via et probiotisk tilskudd.
Det prebiotiske påvirkes ikke av forholdene i magen og unngår behovet for å velge bakteriestammer, og øker tallene naturlig og i forholdene som allerede eksisterer.

BEVIST
En av de viktigste ingrediensene innen PRE-CHOICE er Bio-Mos, som er vitenskapelig bevist og støttet av 733 forskningsforsøk (universitet, peer-reviewed, practical). 113 av disse forsøkene eksisterer som peer-reviewed publikasjoner og flere andre venter på denne statusen.

FORDELER

  • En fullstendig fordøyelse, utnyttelse av fôr og næringsstoffer
  • Hjelper hvis det har vært et overskudd av stivelse
  • Forbedrer smakbarheten av fôr og oppfordrer til og med de kresene til å spise
  • Hjelper med å opprettholdeen sunn fordøyelse hele året
  • Forbedrer pels (hele året) og hovtilstand
  • Forbedrer vekstraten hos unge hester, spesielt i beinutvikling, magehelse

Veil. Utsalgspriser: 399,- / 599,-

Velg en variant:

fra kr 279,00