Herbs & Fibre Mix

Ikke på lager - 29%

*Datovare*

Herbs & Fibre Mix er en lav protein urtemüsli - ideelt til hester med lavt energibehov, samt kresne hester.
En lettopptakelig og velsmakende strukturmüsli med lucerne, tørkede gulerøtter, erteflak og hvetekli.
Perfekt balanse av umettede fettsyrer Omega 3 (linolensyre) og Omega 6 (linolsyre) på grunn av innholdet av Linamix og en god dose naturlig vitamin E.
Høyt innhold av fiber og vegetabilske oljer kombinert med et lavt sukkerinnhold, gjør foret ideelt til hester med følsomt fordøyelsessystem.
Tilført prebiotikum (FOS) utvunnet av sikorifibre fremmer fordøyelsen og hjelper med gjenopprettelsen av tarmforaen. Organisk selen fremmer den metabolske aktiviteten som antioksidant i kroppen.
Naturlige urter og essentielle oljer virker beroligende og har en heelende effekt på luftveier og støtter immunsystemet.
Særlig velegnet til eldre hester og hester som utsettes for stress f.eks. i forbindelse med transport, konkurranser m.m. da müslien er ytterst velsmakende.
Også god som "topping" på andre fortyper.

"Herbs & Fibre Mix er en sunn og strukturell rik blanding bestående av alfalfa, knust og puffet korn og spelt, men uten havre. Denne strukturell rike blandingen stimulerer hestes spyttproduksjon. Det er et velsmakende og lett fordøyelig produkt som er rik på omega-3 fettsyrer av ekstrudert linfrø. Blandingen inneholder en blanding av nøye utvalgte urter som hagtorn, sitronmelisse, mallow, peppermynte, oregano og marigold."

Best før 13.11, derav prisen (holdbar i 4-6 måneder etter best før)

Velg en variant:

kr 400,00 kr 480,00