Green Lipped Mussel (Blåskjellpulver)

HorseFlex Green Lipped Mussel er 100% naturlig og svært effektiv som en forebyggende og behandling for leddgikt, leddskader og for generelt velvære.

Forskning:
I dyreforsøk og menneskelige studier de siste årene har New Zealand Green Lipped Mussel (Perna canaliculus) vist seg å ha en kraftig antiinflammatorisk effekt ved inflammatoriske sykdommer som slitasjegikt, revmatoid artritt og astma. Kronisk betennelse spiller også en rolle i degenerative (aldrende) sykdommer som type 2 diabetes, kognitiv tilbakegang, demens, osteoporose og hjerte- og karsykdommer. Dette næringsstoffet er et trygt og naturlig alternativ til NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler). Grønnleppet blåskjellpulver fungerer like bra som NSAID, men i motsetning til disse ofte brukte smertestillende, har det ingen negative bivirkninger, selv i svært høye doser. Videre har det en mye sterkere betennelsesdempende effekt enn (fettsyre) tilskudd med fisk, nattlysolje eller borageolje.

Green Lipped Mussel inneholder en kilde til:

  • Omega-3 fettsyrer: Har en betennelsesdempende effekt
  • Furan fettsyrer: En betennelsesdempende komponent
  • Glykosaminoglykaner: Grønnlipet blåskjell er naturlig en kilde til glykosaminoglykaner, slik som glukosamin og kondroitin-4 og -6 sulfat.

HorseFlex Green Lipped Mussel brukes spesielt til:

  • Støtter bindevev, sener og brusk.
  • Forbedrer utviklingen av synovialvæsken.
  • Anbefales for slitasjegikt.

Sammensetning: 100% grønt leppet blåskjellpulver.

Dosering: 2,5 gram per dag med hest eller ponni opp til 350 kg / 5 gram per dag med hest over 350 kg. Legg til det daglige fôret, den daglige dosen kan deles over dagen.​

Velg en variant:

fra kr 406,25