Golden Nature's Matrix

Ikke på lager Bestillingsvare

I utviklingen av Golden Nature's Matrix er det lagt spesiell vekt på å skape en balansert müsli for aktive fritids- og sportshester, som samtidig skal holde temperamentet nede. For å kunne oppnå dette målet på en tilfredsstillende måte, måtte det tas 100% hensyn til en balansert energi i de forskjellige ingrediensene.


Høykvalitets "EXTRAS" fra Golden Nature's Matrix:
Hos hesten er tilstrekkelig tyggeaktivitet veldig viktig, siden det har en positiv effekt på tilgjengeligheten av næringsstoffene som tas opp under spising, samtidig som de motvirker mageproblemer.
Soltørket alfalfa og den varmlufttørkede lucerne fremmer tyggeaktivitet, gir planteprotein og gir hestens kropp verdifull ß-karoten.
Havrekli og hvetekli - Begge typer kli skaper en positiv tarmregulering og er lett fordøyelige.
Cut er navnet på fibrene som produseres under sukkerekstraksjonsprosessen. Snittet har et høyt pektininnhold (fiber) og fungerer også som en utmerket energikilde.
Linfrøolje og linfrø gir et naturlig slim som dekker mage- og tarmslimhinnen med en beskyttende film. Fordøyelse og tarmovergang påvirkes positivt samtidig som risikoen for kolikk begrenses.
Ølgjær inneholder prebiotiske aktive ingredienser som forbedrer den totale fordøyeligheten av korn. Det har en positiv effekt på stoffskiftet, tarmen, huden, pelsen og høvene. Det høye innholdet av naturlige aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporstoffer fullfører de positive egenskapene til ølgjæren perfekt.
Johannesbrød, gulrøtter og erter gjør ikke bare Golden Nature's Matrix spesielt velsmakende for hester, de er også rike på naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Velg en variant:

kr 342,50

Veil.Utsalgspris: 14kg - 399,-