Golden Nature Müsli Kornfri

Ikke på lager Bestillingsvare

Golden Natur Müsli kornfri er en spesielt lett fordøyelig samt stivelse og sukkerredusert müsli. Den gir lett fordøyelig energi, er ekstremt velsmakende og garanterer fri for korn og melasse. Grunnlaget for müsli består av nøye tørket enggrønn, malt alfalfa og solsikkekake fra skrellede frø. Den balanserte formelen kompletteres av den naturlige høye andelen essensielle aminosyrer, som har en positiv effekt på vitaliteten, så vel som på muskelmetabolismen.

De verdifulle ingrediensene i Golden Nature kornfritt:

Luzerne, solsikkekake fra skrellede frø, linekstraksjonsmåltid, erteflak, gulrotbiter:
Disse verdifulle ingrediensene gir planteprotein med høy biotilgjengelighet, som støtter hele muskulaturen, så vel som vitaliteten.

Wiesengrün:
Naturlige fjellenger i Allgäu er grunnlaget for artsbestemt fôring nær naturen. Variasjonen av gress, blomster og urter som naturlig vokser på fjellenger gir det rå fiberinnholdet som hester krever. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen på en positiv måte.

Leinexpellerfeinmehl:
Det har en særlig positiv effekt på fordøyelsen.

Eplepomace:
Eplepomace inneholder verdifulle ingredienser av masse, skrell, frø og stilker fra epler, noe som gjør Golden Natur-müsli kornfri veldig velsmakende.

Lucerne:
Gi verdifullt vegetabilsk protein og ha et høyt råfiberinnhold.

Johannesbrød:
Støtter magen og tarmfloraen positiv. Den er rik på jern, mangan, krom, kobber, nikkel, kalsium, magnesium, kalsium, fosfor, vitaminer i B-gruppen, vitamin A og fiber.

Svart spisskummen, rapsolje:
Disse to ingrediensene av høy kvalitet inneholder essensielle fettsyrer, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Ølgjær:
Fremme dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, som positivt støtter hele fordøyelsessystemet og tarmfloraen.

Rødbet:
Gi naturlige vitaminer, så vel som mineraler, og er ekstremt velsmakende for hester.

Linfrøolje:
Inneholder høykvalitets flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Urte blanding:
Utvalgte urter støtter fordøyelsen og metabolismen positivt.

Bentonitt:
Bentonitt absorberer forurensninger, metabolsk avfall, bakterier, samt mugg og giftstoffer allerede i fordøyelsessystemet og sikrer at de ikke kommer inn i blodomløpet.

Kiselgur:
Det styrker bindevevet, leddbånd, sener, høver, pels og hud.

Velg en variant:

kr 392,50

Veil.Utsalgspris: 14kg - 440,-