Golden Lein Matrix

Ikke på lager Bestillingsvare

Starhorse Golden Lein Matrix består av et balansert forhold på 70% ekstrudert linfrø, 10% ekstrudert hvete og 5% solsikkefrømåltid, som kombinerer mange av komponentene i moderne supplerende fôring av hester. Du kan ikke fôre hesten din bedre og mer naturlig. Fordelen med å mate Golden Lein Matrix er åpenbar.

Golden Lein Matrix for en trygg helse:
Konvensjonell linfrø inneholder skadelig hydrosyansyre, som bare kan brytes helt ned ved langvarig tilberedning. Med de resulterende høye temperaturene blir imidlertid en stor del av de sunne næringsstoffene uunngåelig ødelagt av linfrø. Takket være den skånsomme fordøyelsesprosedyren som brukes i Golden Lein Matrix, forblir alle næringsstoffer tilstrekkelig tilgjengelige til å optimere effekten av opptaket.

Golden Lein Matrix for optimal fordøyelse:
Fiber i fordøyelseskanalen binder giftstoffer vellykket og sikrer samtidig rask overføring i tarmen. Regelmessig fôring kan beskytte mot kolikk. De riktige omega-3- og omega-6-fettsyrene holder celleveggene smidige og sikrer optimal celleregenerering.

Golden Lein Matrix for en strålende pels:
De naturlige omega-fettsyrene som er i linfrø sikrer økt vekst av hale og man, gjør det enkelt å skifte pels og aktivere dannelsen av friske hudceller. Etter kort tid setter suksessen inn av en sunn og strålende pels.

Golden Lein Matrix under økt stress:
I forbindelse med økt arbeid fremmer Golden Lein Matrix muskelvekst og sikrer samtidig raskere regenerering etter høyt stress (sport).

Golden Lein Matrix for føll og unghester:
Hos føll og unghester er det i økende grad slik at konvensjonelt konsentrert fôr er vanskelig å fordøye. Ved å gi Golden Linse Matrix, i en allerede godt fordøyd form, kan alle næringsstoffer lett fordøyes og absorberes trygt.

Golden Lein Matrix for eldre hester:
Golden Lein Matrix er spesielt optimalisert med aminosyrene lysin og metionin. Disse to aminosyrene gir best mulig muskelvedlikehold, spesielt hos eldre hester, mens de forhindrer overdreven vekttap.

Golden Lein Matrix for å støtte avlshopper:
Tilsetningen av Golden Lein Matrix støtter fruktbarhet, melkeproduksjon og regenerering av avlshoppen etter følling.

Velg en variant:

fra kr 200,00

Veil.Utsalgspris: 5000g - 299,- / 14kg - 499,-