Golden Kräuter Mash Melassefri

Golden Kräuter Mash melassfri er et lett fordøyelig tilleggsfôr for hester. Den ekstremt smakfulle urtemashen er garantert fri for melasse, gir lett fordøyelig energi og representerer dermed det perfekte alternativet til klassisk mash. Golden Kräuter Mash melassefri ble utviklet på grunnlag av en velprøvd oppskrift, med en ekstra tilsatt blanding av verdifulle urter, samt linfrøolje og ølgjær,

De verdifulle ingrediensene i Golden Herb Mash uten melasse:
Hvetekli:
Tilbyr omtrent 80% av alle ernæringsverdige stoffer som er grunnlaget for et sunt kosthold. Videre har hvetekli en høy andel naturlige mineraler, sporstoffer og vitaminer. Den gir lett fordøyelig energi med en relativt liten mengde stivelse på samme tid. Det høye innholdet av hemicelluloser, cellulose og pektin (innhold av råfiber ca. 15%), samt det svært rikholdige vitamin E taler også for den høye fôrkvaliteten til hvetekli.

Bygg, mais:
Hydrotermisk fordøyd og valset korn øker fordøyeligheten og danner dermed grunnlaget for en sunn fôring. De to høykvalitets kornproduktene gir lett fordøyelig energi og har optimal biotilgjengelighet. I tillegg øker hydrotermisk fordøyd korn energiinntaket med ca. 10%, i motsetning til vanlig havre.<

Wiesengrün:
Naturlige fjellenger i Allgäu er grunnlaget for artsbestemt fôring nær naturen. Mangfoldet av gress, blomster og urter som vokser naturlig på fjellenger gir tilstrekkelig innhold av råfiber som er nødvendig for hester. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen positivt.

Eplepomace:
Eplepomace inneholder verdifulle ingredienser av masse, skall, frø og stilker av epler, noe som gjør Golden Kräuter Mash melassefri veldig velsmakende.

Linfrø:
Tilbyr vegetabilsk protein med høy biotilgjengelighet som støtter hele muskelsystemet så vel som vitalitet.

Havregryn:
Er godt fordøyelige og gir lett fordøyelige karbohydrater med et høyt innhold av umettede fettsyrer. Den støtter en kontrollert fordøyelse.

Timothe høy:
Er et høykvalitets grovfôrtilskudd med lavt protein- og sukkerinnhold. Gjennom den påførte milde tørkeprosessen forblir alle naturlige næringsstoffer nesten fullstendig tilgjengelige. Strukturen til Timothee Gras er betydelig mykere enn f.eks. fibrene til alfalfa, men må fortsatt tygges.. Dette øker spyttproduksjonen betydelig, som igjen har en positiv effekt på fordøyelsen.

Linfrøolje:
Inneholder høykvalitets, flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Rødbemasse (lite sukker, melasse-fri):
Gi lett fordøyelig energi, har lite proteiner, rik på fiber og pektin. De inneholder en høy andel av aminosyrelysinet og gir en behagelig metthetsfølelse.

Ølgjær:
Gjennom dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, støtter den hele fordøyelsessystemet, så vel som tarmfloraen på en positiv måte.

Urte blanding:
Støtter fordøyelse, samt metabolismen positivt.

Velg en variant:

kr 287,50