Easy Life (PSSM, Cushings m.m)

Noe leveringstid

Som alle eiere av hester som har PSSM, Cushing, laminitt eller EMS, er det praktisk talt umulig å forsyne hesten sin med alle viktige næringsstoffer i standard fôring. Veldig mange konvensjonelt fôr kan man ikke gi, da de inneholder stivelse og sukker. Uunngåelig, er det nærmest alltid en betydelig mangel i den grunnleggende fôringen hos hesten.

Årsakene til metabolske sykdommer inkluderer arvelig disposisjon, stress og mangler av forskjellige næringsstoffer. Som en av årsakene til sykdommene vises underforsyningen av vitamin E og selen. Starhorse sitt utviklingsteam har tatt på seg denne oppgaven og har utviklet Starhorse Easy Life, et produkt som med sine tilsvarende høye doser næringsstoffer oppfyller fôringskravene til hester med metabolske sykdommer. Easy Life er et stivelses og sukkerfritt tilleggsfôr, som kan gis til alle hester.

Fordeler med Easy Life:

  • Easy Life gir høye mengder E-vitamin og tilstrekkelige mengder selen.
  • Easy Life forsyner musklene med verdifullt lysin, metionin og selen.
  • Easy Life støtter antioksidantforsvarsnivåene med melonsaftkonsentrat og druefrømel og gjør det lettere å bekjempe frie radikaler.
  • Easy Life forsyner nervecellene (hvile) og muskelfibrene (muskelsammentrekning / vilje til å utføre) med verdifullt magnesium.
  • Easy Life gir en tilstrekkelig mengde vitamin E av høy kvalitet, som blant annet også optimalt støtter oksygennivået i blodet (ytelse, regenerering).
  • Med den inkluderte linfrø støtter Easy Life pelsskvaliteten og fordøyelsen positivt.

Velg en variant:

kr 599,00

Fôringsanbefaling * (hest på 600 kg):
1 x daglig 15 g / boks med 450g tilstrekkelig for 30 fôringer
Små hester ca 50% av ovennevnte mengde