Biotin-MSM

Dette produktet sørger for sunne høver og en sunn, skinnende pels. Det hjelper tørre, sprukne høver til å gro. Det er viktig at du bruker Horseflex Biotin-MSM i en periode på minst seks måneder. Dette er den minste tiden det tar for at fordelene med en sunn hovstruktur skal bli tydelig. Riktig høy dose av HorseFlex Biotin-MSM for en normal hest er 20 mg biotin per dag og for en ponni 10 mg.

BIOTIN: Biotin er også kjent som vitamin B8 eller vitamin H. Forsker har kranglet om den eksakte definisjonen i mange år. Hos hester spiller biotin en viktig rolle i metabolismen av fett og sukker og produksjonen av fettsyrer. Biotin har ko-enzymegenskaper som gjør det mulig å omdanne karbohydrater og proteiner til energi. Andre viktige bruksområder for biotin er vekst- og reparasjonsprosesser i hud, hår, høver, nerver og benmarg.

MSM: MSM eller metylsulfonylmetan er fremtidens supplement. Det publiseres et stadig økende antall studier som viser hvilken positiv effekt MSM har. MSM består i stor grad av svovel, et essensielt mineral.

Horseflex Biotin-MSM brukes spesielt til:

  • Forhindre sprukne og tørre høver.
  • For å forebygge kronisk eller tilbakevendende hovlaminitt.
  • For en sunn og blank pels.

Sammensetning: MSM 99,9% / Biotin 98,0%

Dosering: 5 gram per dag med hest eller ponni opptil 350 kg / 10 gram per dag med hest over 350 kg.

Velg en variant:

fra kr 325,00