Arthro Med

Ikke på lager Bestillingsvare

GAG-ene (Gylkosaminoglykane) brukt i Starhorse Arthro-Med er hentet fra New Zealands grønne leppemusling (Perna canaliculus) i matkvalitet som derfor oppfyller retningslinjene av den høyeste kvaliteten.

Starhorse Arthro-Med har alle de grunnleggende ingrediensene for leddbrusk, sener, leddbånd, leddkapsel og leddvæske.
For å opprettholde elastisiteten i muskel- og skjelettsystemet, må hesten kontinuerlig gjenskape glykosaminoglykaner (GAGs). Blant annet har bindevev og leddbrusk naturlig muligheten til å absorbere GAGs som en svamp og nedbryte dem under stress eller press.
Med økt belastning (sportshester), med voksende føll og den økende alderen på hester øker også etterspørselen etter GAG betydelig, og hesten kan bare dekke dette delvis. Resultatet er degenerasjon av muskel- og skjelettsystemet i form av brusk og leddskade, leddbetennelse og senebetennelse.
Starhorse Arthro-Med sikrer ikke bare målrettet tilførsel til muskel-skjelettsystemet med glykosaminoglykaner, men gir også de essensielle vitaminene som er nødvendige for optimal opptak i kroppen. For å tilfredsstille smaken har Starhorse Arthro-Med blitt raffinert med en lett eple-pæresmak.

Velg en variant:

fra kr 500,00

Veil.Utsalgspris: 500g - 649,- / 2500g - 2499,-