MED-LINE

GELENK CLASSIC

Starhorse Gelenk Classic har en optimal kombinasjon av målrettede næringsstoffer for ledd, leddbånd, sener, brusk og bindevev. Starhorse Gelenk Classic fremmer utviklingen av leddsmøring og stabiliserer bindevevet. Videre er Starhorse Gelenk Classic ideell for en behandling av hele muskel-skjelettsystemet. Starhorse Gelenk Classic anbefales også for utvikling av et sunt muskel- og skjelettsystem hos føll og unghester.


Veil.Utsalgspris: 500g - 499,- / 2500g - 1599,-


ARTHRO MED

GAG-ene (Gylkosaminoglykane) brukt i Starhorse Arthro-Med er hentet fra New Zealands grønne leppemusling (Perna canaliculus) i matkvalitet som derfor oppfyller retningslinjene av den høyeste kvaliteten.

Starhorse Arthro-Med har alle de grunnleggende ingrediensene for leddbrusk, sener, leddbånd, leddkapsel og leddvæske.
For å opprettholde elastisiteten i muskel- og skjelettsystemet, må hesten kontinuerlig gjenskape glykosaminoglykaner (GAGs). Blant annet har bindevev og leddbrusk naturlig muligheten til å absorbere GAGs som en svamp og nedbryte dem under stress eller press.
Med økt belastning (sportshester), med voksende føll og den økende alderen på hester øker også etterspørselen etter GAG betydelig, og hesten kan bare dekke dette delvis. Resultatet er degenerasjon av muskel- og skjelettsystemet i form av brusk og leddskade, leddbetennelse og senebetennelse.
Starhorse Arthro-Med sikrer ikke bare målrettet tilførsel til muskel-skjelettsystemet med glykosaminoglykaner, men gir også de essensielle vitaminene som er nødvendige for optimal opptak i kroppen. For å tilfredsstille smaken har Starhorse Arthro-Med blitt raffinert med en lett eple-pæresmak.

Veil.Utsalgspris: 500g - 649,- / 2500g - 2499,-


CHONDROTIN PLUS

De aktive ingrediensene chondroitinsulfat og glukosaminsulfat er de mest kjente næringsstoffene. I samspillet holder de leddene naturlig sunne og effektive. Ved økt belastning, som for eksempel hos sportshester eller eldre hester, er den naturlige tilførselen ofte ikke lenger tilstrekkelig og det kan føre til økt slitasje av muskel- og skjelettsystemet.

Chondroitin Plus Starhorse er et produkt utviklet som inneholder blant annet virkestoffet chondroitinsulfat og glukosaminsulfat i et balansert forhold, og derfor forsyner den hesten kontinuerlig.

Veil.Utsalgspris: 750g - 829,- / 2500g - 2499,-


MSM-GAG LIQUID

Både MSM (metylsulfonylmetan) og GAGs (glukosamin) i MSM-GAG Liquid er absolutt de mest brukte næringsstoffene hos hester med tegn på muskel- og skjelettslitasje og artrose.


MSM (metylsulfonylmetan):
MSM er et organisk bundet svovel som positivt støtter ledd og sener, samt hele leddmetabolismen. MSM er medvirkende til dannelsen av leddvæske og har stor innvirkning på kollagenproduksjonen, som igjen er nødvendig for styrke og struktur i bindevev. MSM sikrer også et forbedret næringsopptak (mineraler, vitaminer, sporstoffer) i cellene og fremmer økt fjerning av "slagger" fra cellene.

GAG (glukosamin):
Glukosaminer er biotilgjengelige aminosukkere og gir kroppens egen struktur av proteoglykaner og glukosaminoglykaner. Disse to grunnleggende ingrediensene er viktige for utvikling av sunt brusk, leddkapsler, sener og leddbånd. GAGs sørger for tilstrekkelig smøring av leddene, holder dem elastiske og forhindrer dermed slitasje og betennelse i leddområdet.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 699,-


DJEVELKLO

Djevelklo (Latin Harpagophytum procumbens) forekommer hovedsakelig i Namibia så vel som i Sør- og Øst-Afrika. Denne roten sies å ha smertestillende og betennelsesdempende effekter. Hos hester blir djevelklo hovedsakelig gitt for leddgikt, som er ledsaget av smerter og betennelse.

Veil.Utsalgspris: 1000g - 599,-


INGEFÆR

Ingefær, som lenge har vært kjent for sin bruk hos mennesker, har nå fått aksept for hester de siste årene på grunn av dets mange positive egenskaper. Med de naturlige innholdsstoffene Gingerole og Shogaole, snakker man om den ingefærrotmetabolismefremmende og antiinflammatoriske effekten. Hos hester anbefales det å bruke ingefær ved artrose, blærebetennelse og problemer med hele muskel- og skjelettsystemet. Ingefær er også egnet for permanent bruk (for eksempel hos eldre hester), og den kan fremme den generelle trivselen på en naturlig måte og gir dermed mer bevegelsesglede og smidighet.

Veil.Utsalgspris: 900g - 399,-


RØD SOLHATT

Echinacea, også kjent som rød solhatt, gis fortrinnsvis for å støtte immunforsvaret, hudproblemer og for å forbedre generell sårheling. Videre er det passende å gi Echinacea under pelsskiftet, hvis det er fare for infeksjon i stallen, eller i vinterhalvåret.


Veil.Utsalgspris: 750g - 399,-


LINFRØ

Linfrø gir slimkvalitet av høy kvalitet, som fester seg som en beskyttende film til mageslimhinnene og støtter dem permanent gjennom fordøyelsesprosessen. På samme måte har slimhinnene en positiv effekt på tarmen, da de sørger for forbedret tarmpassasje f.eks ved utskillelse av sand el.

Veil.Utsalgspris: 3500g - 399,- / 25kg - 1499,-


ØLGJÆR

Starhorse ølgjær har lenge vært brukt i medisin for behandling av diarésykdommer. Gjennom dannelsen av en beskyttende biofilm på tarmslimhinnen, stabiliserer Starhorse ølgjær og regulerer tarmfloraen og øker kroppens eget forsvar mot infeksjoner i hele fordøyelseskanalen. Videre har Starhorse bryggergjær en positiv effekt på hud, hår og høver.

Veil.Utsalgspris: 1400g - 299,-


PSYLLIUM

På beite, men også i halm og høy, plukker hester stadig sand og jord mens de spiser. Små mengder skilles ut av tarmen uavhengig og uten ytterligere problemer. Større mengder belaster imidlertid tarmen veldig sterk, og det kan føre til diaré, forstoppelse, og alvorlig kolikk. De sterkt svellbare skjellene av psyllium har et spesielt høyt innhold av slim, som blant annet tar opp sand, jord, giftstoffer og bakterier i tarmen og deretter fjerner dem trygt i hestens mage og tarm. Uavhengig av kobling og fôring, anbefales det å ta en "psyllium-kur" to eller tre ganger i året over en periode på omtrent 30 dager.

Veil.Utsalgspris: 750g - 349,-


BLACK CUMIN

I Egypt har bruken av sorte kumminfrø i dyrefôring hatt en lang tradisjon. Men det var først i vårt århundre at vi igjen oppdaget de mange verdifulle egenskapene til denne enestående medisinplanten.

Black Cumin fra Starhorse inneholder en høy andel av vital umettede linolsyrer (Omege-6-fettsyrer), som spiller en viktig rolle i de metabolske funksjonen til hesten. De fungerer også som byggesteiner for syntese av endogene hormoner og har en positiv effekt på styrking av immunforsvaret. På grunn av den påviste antibakterielle og antiseptiske effekten, brukes svart kumminfrø spesielt for luftveissykdommer, hoste, hudproblemer, sommereksem samt fordøyelsesproblemer. Tilsvarende er det kjent at sorte kumminfrø har en varig effekt på betennelser og allergier.
Starhorse Black Cumin Seeds er et 100% rent naturlig produkt og har en høy biotilgjengelighet.

Veil.Utsalgspris: 1200g - 349,-


BLACK CUMIN OIL

Den utmerkede effekten av svart kumminolje ble allerede historisk nevnt i perioden rundt 570 e.Kr. I vårt århundre oppdaget man igjen de mange verdifulle egenskapene til denne enestående medisinplanten for mennesker og hester. Kaldpresset svart spisskummenolje av høy kvalitet inneholder en høy andel umettede fettsyrer, som er utmerkede for å styrke kroppens forsvar. Dessuten brukes svart kumminolje veldig vellykket for luftveisproblemer (hoste). Videre støtter svart spisskummenolje allergier, hudproblemer og sommereksem.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 749,-


MILK THISTEL OIL

Ved nødvendighet av administrering av større mengder eller sterke medisiner ved sykdommer eller ved inntak av giftige stoffer, kan sterke medisiner i tilfeller skape leverskade hos hesten. Dessverre er et permanent skadet avgiftningsorgan ofte resultatet.

Starhorse Milk Thistle Oil er et rent naturlig produkt og brukes fortrinnsvis for å avgifte leveren. Den antitoksiske (avgiftende) egenskapen Starhorse Milk Thistle Oil har beskytter celletoksiner fra levercellene og har samme regenererende effekt i allerede angrepne leverceller. Videre er Starhorse Milk Thistle Oil utmerket for naturlig fjerning av skadelige frie radikaler, noe som styrker hestens immunforsvaret.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 299,-


LINFRØOLJE

I motsetning til konvensjonell linfrøolje er linfrøolje gull utelukkende fra gullgule, solmodne linfrøsorter. Grønt, ikke modnet linfrø er garantert brukt i linfrøolje gull. Den eksepsjonelle kvaliteten på dette produktet gjenspeiles, i motsetning til linfrøolje av lav kvalitet (mørk til svart), i sin gyllengule farge, så vel som den mikrofiltrerte matkvaliteten produktet har.


Veil.Utsalgspris: 1000ml - 199,- / 5000ml - 599,-HAMPOLJE

Hampolje er et rent naturlig produkt med en meget høy tetthet av næringsstoffer. I tillegg til essensielle aminosyrer, fettsyrer og omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer, gir den også en rekke naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer. I fagkretser anbefales hampolje som et supplement for fordøyelsesproblemer, sirkulasjonssvakhet, pelsskift og for å forbedre immunforsvaret. Videre har fôring av hampolje en positiv effekt på en raskere regenerering så vel som på energibalansen til sportshester.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 499,-


CARDIO ACTIVIA

På grunn av overdreven stress, som f.eks. hos konkurransehester kan sirkulasjonsproblemer ofte oppstå. Selv eldre hester, så vel som hester med økt værfølsomhet, kan lide av akutte sirkulasjonsproblemer. Ofte klarer de ikke å holde sirkulasjonen stabil på egen hånd. Dette kan føre til større problemer, i værste fall total sirkulasjonssvikt.

Starhorse Cardio Activia er et støttende supplement for hester med hjerte- og sirkulasjonsproblemer. 

Veil.Utsalgspris: 500g - 449,-


DERMA-MED

De siste årene ha det oppstått stadig flere problemer med huden eller pelsen til hester. Ikke bare med den stadig økende miljøforurensningen og det aggressive sollyset, men også ved økt utskillelse av miljøgifter (tungmetaller, etc.). De første tegnene på overforbruk av dette viktige organet er problemer med pelsskifte, flass, kløe og kjedelig matt pels. Som et resultat kan det føre til allergiske hudsykdommer, sopp, eksem og pelssvikt.

For å kunne motvirke alle disse kjente problemene, har Starhorse utviklingsteam opprettet Starhorse Derma-Med for hud og pels gjennom flere års utviklingsarbeid. Starhorse Derma-Med har en balansert sammensetning av vitaminer og mineraler. Starhorse Derma-Med viser sin effekt gjennom en synergieffekt på grunn av riktig distribusjon av mikroalge-pulveret Spirulina-T.

Veil.Utsalgspris: 600g - 449,- / 3000g - 1499,-


RELAX FORTE

Relax Forte ble spesielt utviklet for nervøse, hektiske og / eller stressede hester. Spesielt i konkurranser, når du rir eller laster hesten, er det spesielt viktig at hester forblir rolige og avslappet. Ingrediensene, som er nøyaktig matchet i Relax Forte, fremmer nervenes styrke og gir økt ro i stressende situasjoner. Til tross for den beroligende effekten forblir hestens ytelse og oppmerksomhet helt upåvirket.

Veil.Utsalgspris: 750g - 399,- / 3000g - 1149,-


METABOLIC FORTE

Leveren er et av de viktigste avgiftningsorganene hos hesten. Den gir og kontrollerer metabolismen, avgiftningen og eliminerer skadelige stoffer. Hvis det er problemer i levermetabolismen, forårsaket av høy medisinering, forgiftning, mugg, ormkur eller dårlig fôr, kan ikke de skadelige stoffene degraderes av hesten. De verdifulle ingrediensene i Starhorse Metabolic Forte støtter en positiv levermetabolisme og fremmer naturlig appetitten hos hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 499,-


MAGFORTE B12

Stresset, nervøse og urolige hester lider ofte av matingsrelaterte magnesium- og vitamin B12-mangler. Selv minimale ytre påvirkninger fører til overreaksjoner, tap av matlyst og følsomme psykiske lidelser. Videre kan mangelen på magnesium og vitamin B12 føre til muskelspenninger og tap av ytelse. Magforte B12 inneholder magnesium, så vel som de medvirkende partneren vitamin B12, som har en positiv effekt på nervesituasjonen ved mangler og sikrer dermed en "stressfri" hverdag for hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 499,-


BIO ARONIA

Det er ikke uten grunn at Bio Aronia blir omtalt som "supermat" innen hestefôring. Bio Aronia er rik på antioksidanter, flavonoider, OPC, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Mangfoldet av naturlige viktige stoffer støtter immunforsvaret. Vitale stoffer er betydelig involvert i nedbrytningen av frie radikaler, beskytter mot oksidativ skade på kroppens celler og fremmer dermed hestenes generelle helse. Videre har de bioaktive næringsstoffene i skjellene til Bio Aronia en positiv effekt på tarmfloraen og mageslimhinnene, motvirker allergier og støtter leverens avgiftning. På grunn av de utallige helsefremmende egenskapene er Bio Aronia et optimalt supplement til normal fôring.

Veil.Utsalgspris: 1600g - 449,-


MUNKPEPPER

Blokkeringer av stoffet "dopamin" forårsaker hormonelle forstyrrelser i hestens hjerne. Blokkeringene hos hopper kan føre til hormonell ubalanse som langvarig brunst eller nedsatt fruktbarhet. Et vanlig symptom forbundet med dopaminblokkering og hormonell ubalanse er Cushing syndrom eller forkortet ECS. Denne sykdommen fører ikke bare til vinterpels over gjennomsnittet, som også opprettholdes om sommeren, den gir også en muskelfattig hest, infertilitet og et svekket immunforsvar. Hvis et av symptomene på sykdom er diagnostisert hos hesten av veterinæren, kan fôring av munkpepper under veterinærbehandlingen være veldig støttende og nyttig.

Veil.Utsalgspris: 900g - 399,-


PRO X-ZEMA

Starhorse Pro X-Zema ble først og fremst utviklet for å forhindre og fjerne problemer med sommereksem. Starhorse Pro X-Zema er et rent naturlig produkt uten kortison, antibiotika eller andre kjemiske tilsetningsstoffer. Starhorse Pro X-Zema har en beroligende effekt på hud og vev og reduserer kløe betydelig. Starhorse Pro X-Zema støtter helingsprosessen i huden positivt og regenererer skadede områder ved regelmessig bruk.

Veil.Utsalgspris: 500ml - 499,-


4 FEET

4 FEET

Starhorse 4-Feet er en alkoholfri, klar til bruk kondisjonspasta for effektiv støtte av overbelastede sener, leddbånd, ledd og muskler. Starhorse 4-Feet støtter regenereringsprosessen etter en belastning over gjennomsnittet på grunn av dens nærende effekt. Starhorse 4-Feet er ideell for bruk som en kald eller varmepakke. Starhorse 4-Feet har langvarig effekt og kan enkelt vaskes av med rent vann.