MED-LINE

DJEVELKLO

Gir komfort til leddene (for ikke-konkurrerende hester)

* Bidrar til å opprettholde sunnhet og fleksibilitet
* Ideell for eldre hester eller de som er brukes i konkurranse
* Ikke egnet for konkurrerende hester

Djevelklo (Latin Harpagophytum procumbens) vokser hovedsakelig i Namibia så vel som i Sør- og Øst-Afrika. Denne roten sies å ha smertestillende og betennelsesdempende effekter. Hos hester blir djevelklo hovedsakelig gitt for leddgikt, som er ledsaget av smerter og betennelse.

Ikke egnet for drektige hopper.
Ikke egnet for konkurrerende hester.
Ikke gi til hester som mistenkes har magesår.

Veil.Utsalgspris: 1000g - 699,-


INGEFÆR

Ingefær, som lenge har vært kjent for sin bruk hos mennesker, har nå fått aksept hos hest de siste årene på grunn av dets mange positive egenskaper. Med de naturlige innholdsstoffene Gingerole og Shogaole, snakker man om at den er metabolisme fremmende og har en antiinflammatoriske effekt. Hos hester anbefales det å bruke ingefær ved artrose, blærebetennelse og problemer med muskel- og skjelettsystemet. Ingefær er også egnet for permanent bruk (for eksempel hos eldre hester), og den kan fremme den generelle trivselen på en naturlig måte og gir dermed mer bevegelsesglede og smidighet.

Veil.Utsalgspris: 900g - 499,-


RØD SOLHATT

Echinacea, også kjent som rød solhatt, gis fortrinnsvis for å støtte immunforsvaret, hudproblemer og for å forbedre generell sårheling. Videre er det passende å gi Echinacea under pelsskiftet, hvis det er fare for infeksjon i stallen, eller i vinterhalvåret.


Veil.Utsalgspris: 750g - 499,-


LINFRØ

Høy på Omega oljer og protein, for flott hud- og hovhelse

* Høy på helsefremmende Omega-3-fettsyrer
* Et godt supplement for pels, hov, hud og fordøyelse


Mikronisert linfrø er en utmerket måte å tilsette Omega-3 fettsyrer i det daglige kostholdet og er en god kilde til ikke-hetende energi. Linfrø er også høyt på fordøyelig protein som støtter muskelfunksjon og utviklingen i kombinasjon med trening. Mikronisert linfrø støtter også huden som fremmer et glatt, glansende pels.

Linfrø gir slimkvalitet av høy kvalitet, som fester seg som en beskyttende film til mageslimhinnene og støtter dem permanent gjennom fordøyelsesprosessen. På samme måte har den en positiv effekt på tarmen, da den sørger for forbedret tarmpassasje f.eks ved utskillelse av sand el.

Veil.Utsalgspris: 3500g - 499,- / 25kg - 2399,-


ØLGJÆR

Ølgjær har lenge vært brukt i medisin for behandling av diarésykdommer. Gjennom dannelsen av en beskyttende biofilm på tarmslimhinnen, stabiliserer og regulerer ølgjær tarmfloraen og øker kroppens eget forsvar mot infeksjoner i hele fordøyelseskanalen. Videre har ølgjær en positiv effekt på hud, hår og høver pga dens høye innhold av B vitaminer.

Veil.Utsalgspris: 1400g - 299,-


PSYLLIUM

På beite, men også i halm og høy, plukker hester stadig sand og jord mens de spiser. Små mengder skilles ut av tarmen uavhengig og uten ytterligere problemer. Større mengder belaster imidlertid tarmen veldig sterk, og det kan føre til diaré, forstoppelse, og alvorlig kolikk. De sterkt svellbare skjellene av psyllium har et spesielt høyt innhold av slim, som blant annet tar opp sand, jord, giftstoffer og bakterier i tarmen og deretter fjerner dem trygt i hestens mage og tarm. Uavhengig av kobling og fôring, anbefales det å ta en "psyllium-kur" to eller tre ganger i året over en periode på omtrent 30 dager.

Veil.Utsalgspris: 750g - 399,-


BLACK CUMIN

I Egypt har bruken av sorte kumminfrø i dyrefôring hatt en lang tradisjon. Men det var først i vårt århundre at vi igjen oppdaget de mange verdifulle egenskapene til denne enestående medisinplanten.

Black Cumin inneholder en høy andel av umettede linolsyrer (Omega-6-fettsyrer), som spiller en viktig rolle i de metabolske funksjonen til hesten. De fungerer også som byggesteiner for syntese av endogene hormoner og har en positiv effekt på styrking av immunforsvaret. På grunn av den påviste antibakterielle og antiseptiske effekten, brukes svart kumminfrø spesielt for luftveissykdommer, hoste, hudproblemer, sommereksem samt fordøyelsesproblemer. Tilsvarende er det kjent at sorte kumminfrø har en varig effekt på betennelser og allergier.
Starhorse Black Cumin Seeds er et 100% rent naturlig produkt og har en høy biotilgjengelighet.

Veil.Utsalgspris: 1200g - 449,-


BLACK CUMIN OIL

Den utmerkede effekten av svart kumminolje ble allerede historisk nevnt i perioden rundt 570 e.Kr. I vårt århundre oppdaget man igjen de mange verdifulle egenskapene til denne enestående medisinplanten for mennesker og hester. Kaldpresset svart spisskummenolje av høy kvalitet inneholder en høy andel umettede fettsyrer, som er utmerkede for å styrke kroppens forsvar. Dessuten er svart kumminolje veldig vellykket for luftveisproblemer (hoste). Videre støtter svart spisskummenolje allergier, hudproblemer og sommereksem.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 999,-


MILK THISTEL OIL

Milk Thistle Oil er et rent naturlig produkt og brukes fortrinnsvis for å avgifte leveren. Den avgiftende egenskapen Milk Thistle Oil har, beskytter celletoksiner fra levercellene og har samme regenererende effekt i allerede angrepne leverceller. Videre er Milk Thistle Oil utmerket for naturlig fjerning av skadelige frie radikaler, noe som styrker hestens immunforsvar.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 299,-


LINFRØOLJE

I motsetning til konvensjonell linfrøolje er gul linfrøolje utelukkende fra gullgule, solmodne linfrøsorter. Den eksepsjonelle kvaliteten på dette produktet gjenspeiles, i motsetning til linfrøolje av lav kvalitet (mørk til svart), i sin gyllengule farge, så vel som den mikrofiltrerte matkvaliteten produktet har.


Veil.Utsalgspris: 1000ml - 199,- / 5000ml - 599,-HAMPOLJE

Hampolje er et rent naturlig produkt med en meget høy tetthet av næringsstoffer. I tillegg til essensielle aminosyrer, fettsyrer og omega-3, omega-6 og omega-9 fettsyrer, gir den også en rekke naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer. I fagkretser anbefales hampolje som et supplement for fordøyelsesproblemer, sirkulasjonssvakhet, pelsskift og for å forbedre immunforsvaret. Videre har fôring av hampolje en positiv effekt på en raskere regenerering så vel som på energibalansen til sportshester.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 599,-


CARDIO ACTIVIA

På grunn av overdreven stress, f.eks hos konkurransehester, kan sirkulasjonsproblemer oppstå. Eldre hester, så vel som hester med økt værfølsomhet, kan lide av akutte sirkulasjonsproblemer. Ofte klarer de ikke å holde sirkulasjonen stabil på egen hånd. Dette kan føre til større problemer, i værste fall total sirkulasjonssvikt.

Cardio Activia er et støttende supplement for hester med hjerte- og sirkulasjonsproblemer. 

Veil.Utsalgspris: 500g - 499,-


DERMA-MED

De siste årene ha det oppstått stadig flere problemer med huden eller pelsen til hester. Ikke bare med den stadig økende miljøforurensningen og det aggressive sollyset, men også ved økt utskillelse av miljøgifter (tungmetaller, etc.). De første tegnene på overforbruk av dette viktige organet er problemer med pelsskifte, flass, kløe og kjedelig matt pels. Som et resultat kan det føre til allergiske hudsykdommer, sopp, eksem og pelssvikt.

For å kunne motvirke alle disse kjente problemene, har Starhorse utviklingsteam opprettet Derma-Med for hud og pels gjennom flere års utviklingsarbeid. Starhorse Derma-Med har en balansert sammensetning av vitaminer og mineraler. Starhorse Derma-Med viser sin effekt gjennom en synergieffekt på grunn av riktig distribusjon av mikroalge-pulveret Spirulina-T.

Veil.Utsalgspris: 600g - 499,- / 3000g - 1799,-


RELAX FORTE

Relax Forte ble spesielt utviklet for nervøse, hektiske og / eller stressede hester. Spesielt i konkurranser, når du rir eller laster hesten, er det spesielt viktig at hester forblir rolige og avslappet. Ingrediensene, som er nøyaktig matchet i Relax Forte, fremmer nervenes styrke og gir økt ro i stressende situasjoner. Til tross for den beroligende effekten forblir hestens ytelse og oppmerksomhet helt upåvirket.

Veil.Utsalgspris: 750g - 499,- / 3000g - 1399,-


METABOLIC FORTE

Leveren er et av de viktigste avgiftningsorganene hos hesten. Den gir og kontrollerer metabolismen, avgiftningen og eliminerer skadelige stoffer. Hvis det er problemer i levermetabolismen, forårsaket av høy medisinering, forgiftning, mugg, ormkur eller dårlig fôr, kan ikke de skadelige stoffene fjernes av hesten selv. De verdifulle ingrediensene i Metabolic Forte støtter en god levermetabolisme og fremmer naturlig appetitten hos hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 599,-


MAGFORTE B12

Stresset, nervøse og urolige hester lider ofte av fôringsrelaterte magnesium- og vitamin B12-mangler. Selv minimale ytre påvirkninger fører til overreaksjoner, tap av matlyst og følsomme psykiske lidelser. Videre kan mangelen på magnesium og vitamin B12 føre til muskelspenninger og tap av ytelse. Magforte B12 inneholder magnesium, så vel som de medvirkende partneren vitamin B12, som har en positiv effekt på nervesituasjonen ved mangler og sikrer dermed en "stressfri" hverdag for hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 599,-


BIO ARONIA

Det er ikke uten grunn at Bio Aronia blir omtalt som "supermat" innen hestefôring. Bio Aronia er rik på antioksidanter, flavonoider, OPC, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Mangfoldet av naturlige viktige stoffer støtter immunforsvaret. Vitale stoffer er betydelig involvert i nedbrytningen av frie radikaler, beskytter mot oksidativ skade på kroppens celler og fremmer dermed hestenes generelle helse. Videre har de bioaktive næringsstoffene i skjellene til Bio Aronia en positiv effekt på tarmfloraen og slimhinnene, motvirker allergier og støtter leverens avgiftning. På grunn av de utallige helsefremmende egenskapene er Bio Aronia et optimalt supplement til normal fôring.

Veil.Utsalgspris: 1600g - 599,-


MUNKPEPPER

Blokkeringer av stoffet "dopamin" forårsaker hormonelle forstyrrelser i hestens hjerne. Blokkeringene hos hopper kan føre til hormonell ubalanse som langvarig brunst eller nedsatt fruktbarhet. Et vanlig symptom forbundet med dopaminblokkering og hormonell ubalanse er Cushing syndrom eller forkortet ECS. Denne sykdommen fører ikke bare til vinterpels over gjennomsnittet, som også opprettholdes om sommeren, den gir også en muskelfattig hest, infertilitet og et svekket immunforsvar. Hvis et av symptomene på sykdom er diagnostisert hos hesten av veterinæren, kan fôring av munkpepper under veterinærbehandlingen være veldig støttende og nyttig.

Ikke egnet for drektige hopper

Veil.Utsalgspris: 900g - 399,-