KRAFTFÔR

GOLDEN NATURE'S MATRIX

I utviklingen av Golden Nature's Matrix er det lagt spesiell vekt på å skape en balansert müsli for aktive fritids- og sportshester, som samtidig skal holde temperamentet nede. For å kunne oppnå dette målet på en tilfredsstillende måte, måtte det tas 100% hensyn til en balansert energi i de forskjellige ingrediensene.


Høykvalitets "EXTRAS" fra Golden Nature's Matrix:
Hos hesten er tilstrekkelig tyggeaktivitet veldig viktig, siden det har en positiv effekt på tilgjengeligheten av næringsstoffene som tas opp under spising, samtidig som de motvirker mageproblemer.
Soltørket alfalfa og den varmlufttørkede lucerne fremmer tyggeaktivitet, gir planteprotein og gir hestens kropp verdifull ß-karoten.
Havrekli og hvetekli - Begge typer kli skaper en positiv tarmregulering og er lett fordøyelige.
Cut er navnet på fibrene som produseres under sukkerekstraksjonsprosessen. Snittet har et høyt pektininnhold (fiber) og fungerer også som en utmerket energikilde.
Linfrøolje og linfrø gir et naturlig slim som dekker mage- og tarmslimhinnen med en beskyttende film. Fordøyelse og tarmovergang påvirkes positivt samtidig som risikoen for kolikk begrenses.
Ølgjær inneholder prebiotiske aktive ingredienser som forbedrer den totale fordøyeligheten av korn. Det har en positiv effekt på stoffskiftet, tarmen, huden, pelsen og høvene. Det høye innholdet av naturlige aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporstoffer fullfører de positive egenskapene til ølgjæren perfekt.
Johannesbrød, gulrøtter og erter gjør ikke bare Golden Nature's Matrix spesielt velsmakende for hester, de er også rike på naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Veil.Utsalgspris: 14kg - 399,-


GOLDEN NATUR MÜSLI

Golden Natur Müsli er en lett fordøyelig müsli. Den gir lett fordøyelig energi, er ekstremt velsmakende og garanterer melassefri. Golden Nature Muesli er egnet til fritidshester, så vel som for hester, som ikke eller er i lite bruk.


De dyrebare ingrediensene i Golden Natur Müsli er
:

Bygg, mais:
Hydrotermisk fordøyd og valset ingrediens gir letter fordøyeligheten og danner dermed grunnlaget for en sunn fôring. De to høykvalitets kornproduktene gir lett fordøyelig energi og har optimal biotilgjengelighet. Videre øker hydrotermisk fordøyd korn, i motsetning til vanlig havre, deres energiinntak med omtrent 10%.

Linfrø:
Inneholder høykvalitets flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hestorganismen trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte. Det har en særlig positiv effekt på fordøyelsen, så vel som på en fungerende intestinal måte på grunn av slimdannelsen.

Lucerne:
Gi verdifullt vegetabilsk protein og ha et høyt råfiberinnhold.

Erteflak, gulrotbiter:
Disse verdifulle ingrediensene gir planteprotein med høy biotilgjengelighet, som støtter hele muskulaturen, så vel som vitaliteten.

Rødbet:
Gi naturlige vitaminer, så vel som mineraler, og er ekstremt velsmakende for hester.

Rapsolje:
Inneholder essensielle fettsyrer, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Veil.Utsalgspris: 14kg - 399,-


GOLDEN NATURE MÜSLI KORNFRI

Golden Natur Müsli kornfri er en spesielt lett fordøyelig samt stivelse og sukkerredusert müsli. Den gir lett fordøyelig energi, er ekstremt velsmakende og garanterer fri for korn og melasse. Grunnlaget for müsli består av nøye tørket enggrønn, malt alfalfa og solsikkekake fra skrellede frø. Den balanserte formelen kompletteres av den naturlige høye andelen essensielle aminosyrer, som har en positiv effekt på vitaliteten, så vel som på muskelmetabolismen.

De verdifulle ingrediensene i Golden Nature kornfritt:

Luzerne, solsikkekake fra skrellede frø, linekstraksjonsmåltid, erteflak, gulrotbiter:
Disse verdifulle ingrediensene gir planteprotein med høy biotilgjengelighet, som støtter hele muskulaturen, så vel som vitaliteten.

Wiesengrün:
Naturlige fjellenger i Allgäu er grunnlaget for artsbestemt fôring nær naturen. Variasjonen av gress, blomster og urter som naturlig vokser på fjellenger gir det rå fiberinnholdet som hester krever. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen på en positiv måte.

Leinexpellerfeinmehl:
Det har en særlig positiv effekt på fordøyelsen.

Eplepomace:
Eplepomace inneholder verdifulle ingredienser av masse, skrell, frø og stilker fra epler, noe som gjør Golden Natur-müsli kornfri veldig velsmakende.

Lucerne:
Gi verdifullt vegetabilsk protein og ha et høyt råfiberinnhold.

Johannesbrød:
Støtter magen og tarmfloraen positiv. Den er rik på jern, mangan, krom, kobber, nikkel, kalsium, magnesium, kalsium, fosfor, vitaminer i B-gruppen, vitamin A og fiber.

Svart spisskummen, rapsolje:
Disse to ingrediensene av høy kvalitet inneholder essensielle fettsyrer, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Ølgjær:
Fremme dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, som positivt støtter hele fordøyelsessystemet og tarmfloraen.

Rødbet:
Gi naturlige vitaminer, så vel som mineraler, og er ekstremt velsmakende for hester.

Linfrøolje:
Inneholder høykvalitets flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Urte blanding:
Utvalgte urter støtter fordøyelsen og metabolismen positivt.

Bentonitt:
Bentonitt absorberer forurensninger, metabolsk avfall, bakterier, samt mugg og giftstoffer allerede i fordøyelsessystemet og sikrer at de ikke kommer inn i blodomløpet.

Kiselgur:
Det styrker bindevevet, leddbånd, sener, høver, pels og hud.

Veil.Utsalgspris: 14kg - 440,-


GOLDEN LEIN MATRIX

Starhorse Golden Lein Matrix består av et balansert forhold på 70% ekstrudert linfrø, 10% ekstrudert hvete og 5% solsikkefrømåltid, som kombinerer mange av komponentene i moderne supplerende fôring av hester. Du kan ikke fôre hesten din bedre og mer naturlig. Fordelen med å mate Golden Lein Matrix er åpenbar.

Golden Lein Matrix for en trygg helse:
Konvensjonell linfrø inneholder skadelig hydrosyansyre, som bare kan brytes helt ned ved langvarig tilberedning. Med de resulterende høye temperaturene blir imidlertid en stor del av de sunne næringsstoffene uunngåelig ødelagt av linfrø. Takket være den skånsomme fordøyelsesprosedyren som brukes i Golden Lein Matrix, forblir alle næringsstoffer tilstrekkelig tilgjengelige til å optimere effekten av opptaket.

Golden Lein Matrix for optimal fordøyelse:
Fiber i fordøyelseskanalen binder giftstoffer vellykket og sikrer samtidig rask overføring i tarmen. Regelmessig fôring kan beskytte mot kolikk. De riktige omega-3- og omega-6-fettsyrene holder celleveggene smidige og sikrer optimal celleregenerering.

Golden Lein Matrix for en strålende pels:
De naturlige omega-fettsyrene som er i linfrø sikrer økt vekst av hale og man, gjør det enkelt å skifte pels og aktivere dannelsen av friske hudceller. Etter kort tid setter suksessen inn av en sunn og strålende pels.

Golden Lein Matrix under økt stress:
I forbindelse med økt arbeid fremmer Golden Lein Matrix muskelvekst og sikrer samtidig raskere regenerering etter høyt stress (sport).

Golden Lein Matrix for føll og unghester:
Hos føll og unghester er det i økende grad slik at konvensjonelt konsentrert fôr er vanskelig å fordøye. Ved å gi Golden Linse Matrix, i en allerede godt fordøyd form, kan alle næringsstoffer lett fordøyes og absorberes trygt.

Golden Lein Matrix for eldre hester:
Golden Lein Matrix er spesielt optimalisert med aminosyrene lysin og metionin. Disse to aminosyrene gir best mulig muskelvedlikehold, spesielt hos eldre hester, mens de forhindrer overdreven vekttap.

Golden Lein Matrix for å støtte avlshopper:
Tilsetningen av Golden Lein Matrix støtter fruktbarhet, melkeproduksjon og regenerering av avlshoppen etter følling.

Veil.Utsalgspris: 5000g - 299,- / 14kg - 499,-


GOLDEN WIESENCOBS

Beste pre-alpine gress med mer enn 50 gress, høstet på den optimale tiden etter hovedblomsten, deretter tørket forsiktig med varm luft og presset til ekstra store 15 mm pellets.

Wiesencobs er et utmerket alternativ til tradisjonelt høy. Den garanterer oppgradering av basisfôret med dens utmerkede biologiske verdi. Blant annet gjør den Golden Wiesencobs til et utmerket fôr av høy kvalitet for eldre hester. Wiesencobs kan fôres tørt og myknet i vann, og er derfor også egnet til fôring av hester med tannproblemer.

Veil.Utsalgspris: 20kg - 450,-


GOLDEN KRÄUTER MASH

Starhorse Golden Kräuter Mash er et balansert, supplerende fôr med den ekstra porsjonen utvalgte urter av høy kvalitet. De gir bedre trivsel, reduserer stress, gir en beroligende effekt i mage-tarmkanalen, er utmerkede hostedempende midler og gir hesten mange naturlige vitaminer og mineraler.

Golden Kräuter Mash brukes også spesielt til sportshester til energiforsyning og regenerering, avlshopper og fôringsoppgraderinger for eldre hester. Kräuter Mash forhindrer kolikk, stimulerer fordøyelsen og fremmer matlyst og metabolisme.

Urtene som brukes i Golden Herb Mash og effekten av dem:

Ryllik:
Krampeløsende, lindrende på oppblåsthet, fordøyelsesfremmende, appetittstimulerende, fremmer sårheling. Spesielt nyttig hos hester med kolikk og sykdommer i mage-tarmkanalen, sterkt bakteriedrepende.

Anis:
Slimløsende, bakteriedrepende, krampeløsende. Spesielt nyttig i tilfelle bronkiesykdom og trangt hoste.

Marshmallow:

Irriterende, stabiliserende effekt på immunforsvaret.

Timian:
Krampeløsende, slimløsende, beroligende, desinfiserende. Spesielt nyttig for sykdommer i øvre luftveier og allergisk hoste.

Veil.Utsalgspris: 4000g - 260,- / 12kg - 340,-


GOLDEN KRÄUTER MASH MELASSEFRI

Golden Kräuter Mash melassfri er et lett fordøyelig tilleggsfôr for hester. Den ekstremt smakfulle urtemashen er garantert fri for melasse, gir lett fordøyelig energi og representerer dermed det perfekte alternativet til klassisk mash. Golden Kräuter Mash melassefri ble utviklet på grunnlag av en velprøvd oppskrift, med en ekstra tilsatt blanding av verdifulle urter, samt linfrøolje og ølgjær,

De verdifulle ingrediensene i Golden Herb Mash uten melasse:

Hvetekli:
Tilbyr omtrent 80% av alle ernæringsverdige stoffer som er grunnlaget for et sunt kosthold. Videre har hvetekli en høy andel naturlige mineraler, sporstoffer og vitaminer. Den gir lett fordøyelig energi med en relativt liten mengde stivelse på samme tid. Det høye innholdet av hemicelluloser, cellulose og pektin (innhold av råfiber ca. 15%), samt det svært rikholdige vitamin E taler også for den høye fôrkvaliteten til hvetekli.

Bygg, mais:
Hydrotermisk fordøyd og valset korn øker fordøyeligheten og danner dermed grunnlaget for en sunn fôring. De to høykvalitets kornproduktene gir lett fordøyelig energi og har optimal biotilgjengelighet. I tillegg øker hydrotermisk fordøyd korn energiinntaket med ca. 10%, i motsetning til vanlig havre.<

Wiesengrün:
Naturlige fjellenger i Allgäu er grunnlaget for artsbestemt fôring nær naturen. Mangfoldet av gress, blomster og urter som vokser naturlig på fjellenger gir tilstrekkelig innhold av råfiber som er nødvendig for hester. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen positivt.

Eplepomace:
Eplepomace inneholder verdifulle ingredienser av masse, skall, frø og stilker av epler, noe som gjør Golden Kräuter Mash melassefri veldig velsmakende.

Linfrø:
Tilbyr vegetabilsk protein med høy biotilgjengelighet som støtter hele muskelsystemet så vel som vitalitet.

Havregryn:
Er godt fordøyelige og gir lett fordøyelige karbohydrater med et høyt innhold av umettede fettsyrer. Den støtter en kontrollert fordøyelse.

Timothe høy:
Er et høykvalitets grovfôrtilskudd med lavt protein- og sukkerinnhold. Gjennom den påførte milde tørkeprosessen forblir alle naturlige næringsstoffer nesten fullstendig tilgjengelige. Strukturen til Timothee Gras er betydelig mykere enn f.eks. fibrene til alfalfa, men må fortsatt tygges.. Dette øker spyttproduksjonen betydelig, som igjen har en positiv effekt på fordøyelsen.

Linfrøolje:
Inneholder høykvalitets, flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Rødbemasse (lite sukker, melasse-fri):
Gi lett fordøyelig energi, har lite proteiner, rik på fiber og pektin. De inneholder en høy andel av aminosyrelysinet og gir en behagelig metthetsfølelse.

Ølgjær:
Gjennom dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, støtter den hele fordøyelsessystemet, så vel som tarmfloraen på en positiv måte.

Urte blanding:
Støtter fordøyelse, samt metabolismen positivt.

Veil.Utsalgspris: 4000g - 260,- / 12kg - 399,-


GOLDEN MASH KORNFRI

Golden Mash kornfri er et spesielt lettfordøyelig tilleggsfôr for hester. Den ekstremt velsmakende mashen er garantert kornfri og representerer dermed det perfekte alternativet til klassisk mash. Golden Mash kornfri inneholder forsiktig tørket enggrønne, prebiotiske naturlige stoffer og pektinholdige fibre. Den gir lett fordøyelig energi uten tilsatte vitaminer eller mineraler, inneholder lite sukker og stivelse og er 100% fri for melasse.

De verdifulle ingrediensene i Golden Mash kornfri:

Wiesengrün:
Variasjonen av gress, blomster og urter som naturlig vokser på fjellenger gir det rå fiberinnholdet som trengs for hester. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen positivt.

Linfrø, alfalfa-flak, solsikkekake fra skrellede frø:
Disse tre ingrediensene av høy kvalitet gir vegetabilsk protein med høy biotilgjengelighet som støtter hele muskelsystemet og vitaliteten.

Rødbemasse (lite sukker, melasse-fri):
Gi lett fordøyelig energi, er lav på protein og rik på fiber og pektin. De inneholder en høy andel av lysin og gir en behagelig metthetsfølelse.

Erteflak, gulrotbiter:
Gi verdifullt planteprotein med høy biotilgjengelighet.

Ølgjær:
Gjennom dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, støttes hele fordøyelsessystemet, så vel som tarmfloraen.

Svart spisskummen, rapsolje:
Inneholder essensielle fettsyrer av høy kvalitet, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Sikoripellets:
Er en naturlig kilde til pektin og insulin og har en prebiotisk effekt.

Veil.Utsalgspris: 5000g - 280,- / 12kg - 399,-