KRAFTFÔR

GOLDEN LEIN MATRIX

Starhorse Golden Lein Matrix har et balansert forhold på 70% ekstrudert linfrø, 10% ekstrudert hvete og 5% solsikkefrø, denne kombinerer mange av komponentene i moderne supplerende fôring.

Golden Lein Matrix for en trygg helse:
Konvensjonell linfrø inneholder skadelig hydrosyansyre, som bare kan brytes helt ned ved langvarig tilberedning. Med de resulterende høye temperaturene blir imidlertid en stor del av de sunne næringsstoffene uunngåelig ødelagt. Takket være den skånsomme fordøyelsesprosedyren som brukes i Golden Lein Matrix, forblir alle næringsstoffer tilgjengelige for å optimere effekten og opptaket.

Golden Lein Matrix for optimal fordøyelse:
Fiberet i fordøyelseskanalen binder giftstoffer vellykket. Regelmessig fôring kan beskytte mot kolikk. De riktige omega-3- og omega-6-fettsyrene holder celleveggene smidige og sikrer optimal celleregenerering.

Golden Lein Matrix for en strålende pels:
De naturlige omega-fettsyrene som er i linfrø sikrer økt vekst av man og hale, gjør det enkelt å skifte pels og aktivere dannelsen av friske hudceller. Etter kort tid kan man se en sunn og strålende pels.

Golden Lein Matrix under økt stress:
I forbindelse med økt arbeid fremmer Golden Lein Matrix muskelvekst og sikrer samtidig raskere regenerering etter høyt stress (sport).

Golden Lein Matrix for føll og unghester:
Hos føll og unghester er det i økende grad slik at konvensjonelt konsentrert fôr er vanskelig å fordøye. Ved å gi Golden Lein Matrix, kan alle næringsstoffene lett fordøyes og absorberes.

Golden Lein Matrix for eldre hester:
Golden Lein Matrix er spesielt optimalisert med aminosyrene lysin og metionin. Disse to aminosyrene gir best mulig muskelvedlikehold, spesielt hos eldre hester, mens de forhindrer overdreven vekttap.

Golden Lein Matrix for å støtte avlshopper:
Tilsetningen av Golden Lein Matrix støtter fruktbarhet, melkeproduksjon og regenerering hos avlshoppa etter følling.

Veil.Utsalgspris: 5000g - 269,- / 14kg - 499,-


GOLDEN WIESENCOBS

Wiesencobs er et utmerket alternativ til tradisjonelt høy. Den garanterer oppgradering av basisfôret med dens utmerkede biologiske verdi. Blant annet gjør den Golden Wiesencobs til et utmerket fôr av høy kvalitet for eldre hester. Wiesencobs kan fôres tørt og myknet i vann, og er derfor også egnet til fôring av hester med tannproblemer.

Veil.Utsalgspris: 20kg - 450,-


GOLDEN KRÄUTER MASH

Starhorse Golden Kräuter Mash er et balansert, supplerende fôr med den ekstra porsjonen utvalgte urter av høy kvalitet. Den gir bedre trivsel, reduserer stress, gir en beroligende effekt i mage-tarmkanalen, er utmerkede hostedempende og gir hesten mange naturlige vitaminer og mineraler.

Golden Kräuter Mash brukes også spesielt til sportshester til energiforsyning og regenerering, avlshopper og fôringsoppgraderinger for eldre hester. Kräuter Mash kan forhindre kolikk, stimulerer fordøyelsen og fremmer matlyst og metabolisme.

Urtene som brukes i Golden Herb Mash og effekten av dem:

Ryllik:
Krampeløsende, lindrende på oppblåsthet, fordøyelsesfremmende, appetittstimulerende, fremmer sårheling. Spesielt nyttig hos hester med kolikk og sykdommer i mage-tarmkanalen, sterkt bakteriedrepende.

Anis:
Slimløsende, bakteriedrepende, krampeløsende. Spesielt nyttig i tilfelle bronkiesykdom og trangt hoste.

Marshmallow:

Irriterende, stabiliserende effekt på immunforsvaret.

Timian:
Krampeløsende, slimløsende, beroligende, desinfiserende. Spesielt nyttig for sykdommer i øvre luftveier og allergisk hoste.

Veil.Utsalgspris: 4000g - 269,- / 12kg - 379,-


GOLDEN KRÄUTER MASH MELASSEFRI

Golden Kräuter Mash melassfri er et lett fordøyelig tilleggsfôr for hester. Den ekstremt smakfulle urtemashen er garantert fri for melasse, gir lett fordøyelig energi og representerer dermed det perfekte alternativet til klassisk mash. Golden Kräuter Mash melassefri ble utviklet på grunnlag av en velprøvd oppskrift, med en ekstra tilsatt blanding av verdifulle urter, samt linfrøolje og ølgjær,

De verdifulle ingrediensene i Golden Herb Mash uten melasse:

Hvetekli:
Tilbyr omtrent 80% av alle ernæringsverdige stoffer som er grunnlaget for et sunt kosthold. Videre har hvetekli en høy andel naturlige mineraler, sporstoffer og vitaminer. Den gir lett fordøyelig energi med en relativt liten mengde stivelse på samme tid. Det høye innholdet av hemicelluloser, cellulose og pektin (innhold av råfiber ca. 15%), samt det svært rikholdige vitamin E taler også for den høye fôrkvaliteten til hvetekli.

Bygg, mais:
Hydrotermisk fordøyd og valset korn øker fordøyeligheten og danner dermed grunnlaget for en sunn fôring. De to høykvalitets kornproduktene gir lett fordøyelig energi og har optimal biotilgjengelighet. I tillegg øker hydrotermisk fordøyd korn energiinntaket med ca. 10%, i motsetning til vanlig havre.<

Wiesengrün:
Naturlige fjellenger i Allgäu er grunnlaget for artsbestemt fôring nær naturen. Mangfoldet av gress, blomster og urter som vokser naturlig på fjellenger gir tilstrekkelig innhold av råfiber som er nødvendig for hester. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen positivt.

Eplepomace:
Eplerester inneholder verdifulle ingredienser av masse, skall, frø og stilker av epler, noe som gjør Golden Kräuter Mash melassefri veldig velsmakende.

Linfrø:
Tilbyr vegetabilsk protein med høy biotilgjengelighet som støtter hele muskelsystemet så vel som vitalitet.

Havregryn:
Er godt fordøyelige og gir lett fordøyelige karbohydrater med et høyt innhold av umettede fettsyrer. Den støtter en kontrollert fordøyelse.

Timothe høy:
Er et høykvalitets grovfôrtilskudd med lavt protein- og sukkerinnhold. Gjennom den påførte milde tørkeprosessen forblir alle naturlige næringsstoffer nesten fullstendig tilgjengelige. Strukturen til Timothee Gras er betydelig mykere enn f.eks. fibrene til alfalfa, men må fortsatt tygges.. Dette øker spyttproduksjonen betydelig, som igjen har en positiv effekt på fordøyelsen.

Linfrøolje:
Inneholder høykvalitets, flerumettede fettsyrer, samt en høy andel naturlig E-vitamin, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Rødbemasse (lite sukker, melasse-fri):
Gi lett fordøyelig energi, har lite proteiner, rik på fiber og pektin. De inneholder en høy andel av aminosyrelysinet og gir en behagelig metthetsfølelse.

Ølgjær:
Gjennom dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, støtter den hele fordøyelsessystemet, så vel som tarmfloraen på en positiv måte.

Urte blanding:
Støtter fordøyelse, samt metabolismen positivt.

Veil.Utsalgspris: 4000g - 269,- / 12kg - 429,-


GOLDEN MASH KORNFRI

Golden Mash kornfri er et spesielt lettfordøyelig tilleggsfôr for hester. Den ekstremt velsmakende mashen er garantert kornfri og representerer dermed det perfekte alternativet til klassisk mash. Golden Mash kornfri inneholder forsiktig tørket enggrønne, prebiotiske naturlige stoffer og pektinholdige fibre. Den gir lett fordøyelig energi uten tilsatte vitaminer eller mineraler, inneholder lite sukker og stivelse og er 100% fri for melasse.

De verdifulle ingrediensene i Golden Mash kornfri:

Wiesengrün:
Variasjonen av gress, blomster og urter som naturlig vokser på fjellenger gir det rå fiberinnholdet som trengs for hester. I tillegg leverer Wiesengrün lett fordøyelig energi og støtter fordøyelsen positivt.

Linfrø, alfalfa-flak, solsikkekake fra skrellede frø:
Disse tre ingrediensene av høy kvalitet gir vegetabilsk protein med høy biotilgjengelighet som støtter hele muskelsystemet og vitaliteten.

Rødbemasse (lite sukker, melasse-fri):
Gi lett fordøyelig energi, er lav på protein og rik på fiber og pektin. De inneholder en høy andel av lysin og gir en behagelig metthetsfølelse.

Erteflak, gulrotbiter:
Gi verdifullt planteprotein med høy biotilgjengelighet.

Ølgjær:
Gjennom dannelsen av en biofilm på tarmslimhinnen, støttes hele fordøyelsessystemet, så vel som tarmfloraen.

Svart spisskummen, rapsolje:
Inneholder essensielle fettsyrer av høy kvalitet, som hesten trenger for hud, pels og et fungerende stoffskifte.

Sikoripellets:
Er en naturlig kilde til pektin og insulin og har en prebiotisk effekt.

Veil.Utsalgspris: 5000g - 299,- / 12kg - 459,-