EQUIFIRST

"Strenge krav er alltid pålagt fôret med hensyn til kvaliteten og riktig dosering av næringsstoffene. EquiFirst har justert sitt produktsortiment til hele 36 produkter, noe som har gjort det enda bedre egnet til den individuelle hestens behov."

"Du og EquiFirst-teamet deler en lidenskap som bestemmer en viktig del av våre liv: vår uendelige kjærlighet til hester! Navnet EquiFirst reflekterer deres perfekte ambisjon: Vi ønsker å være ditt "første" kontaktpunkt for alle spørsmål knyttet til hestefôr."

"EquiFirst har sin egen FoU-avdeling som samarbeider tett med universiteter og veterinærklinikker. Deres produkter blir gjennomgått grundig av fagfolk før de blir satt ut på markedet."

"EquiFirst har vært aktive i hestesektoren i mer enn 30 år nå. Grunnlaget for deres suksess er dannet ved å tilby pålitelige produkter med høy kvalitet. Et solidt kvalitetsstyringssystem kombinert med et lidenskapelig personale garanterer denne høye kvalitetsstandarden, i samsvar med FEI-standarder og hesteveddeløpskoden."

Breeding

EquiFirst "Breeding" serien inneholder pellets samt en mûsli blanding.
Dette spekteret ble spesielt utviklet for føll, unghester, avlshopper/hingster og drektige eller lakterende hopper.
Næringsstoffene, vitaminene, mineralene og sporstoffene som brukes er av utmerket kvalitet. Dette sikrer en optimal vekst hos unge hester og tilbyr hopper/hingster alt de trenger


Energy

EquiFirst "Energy" serien inneholder både müsli blandinger og pellets for hester med intensiv arbeidsbelastning.
Denne serien ble utviklet spesielt for å møte alle behovene disse hestene har, i alle fagområder og på høyt nivå.
De beste ingrediensene blir brukt og det garanteres mattrygghet, samtidig som mixene overholder alle FEI-standarder og veddeløpskoder.


Specialties

EquiFirst "Specialities" serien er en rekke spesielle fôr som består av müsli, pellets, ekstruderinger og fiber.
Disse fôrene kan brukes som et premium fôr eller som en erstatning.
De spesielle fôrene er enda mer spesifikt tilpasset behovene til hver hest eller ponni.


Sport & Leisure

EquiFirst Sport & Leisure-serien er rik på fiber og inneholder müsli samt pellets.
Dette premium fôret passer for hester og ponnier som har normal til tung arbeidsbelastning eller har svært spesifikke fôrbehov.
Kun de beste næringsstoffene i perfekt balanse blir brukt, noe som gir en sikker mengde og et velbalansert fôr til hesten.


Special Care

"Spesial Care" serien til EquiFirst er nøye utvalgte tilskudd som støtter de forskjellige behovene hesten har


Horse treats

Hestegodt med forskjellige smaker