EOHIPPOS PREMIUM HORSE FEED

"Eohippos har gjort det til sitt oppdrag å kunne tilby fôr av høy kvalitet til den krevende hesteeieren. Formlene er basert på mange års erfaring med fôring, samt på de nyeste vitenskapelige funnene fra veterinærer og forskning. Hver hest, sportshest eller fritidshest, sunn hest eller syk hest bør fôres i henhold til deres behov. Behovene er allsidige: økt ytelse, vekstproblemer hos unghester, overvektige hester, undervektige hester, metabolske sykdommer, matallergier, etc."EoHippos fôrkonsultasjon

Fôret til EoHippos er basert på de fire søylene for en balansert tarmflora. Derfor inneholder alle müsliene:

1. Eplecider Eddik:
Eddiksyren i eplecidereddik støtter et stort antall enzymer som er ansvarlige for prosseseringen av fett i kroppen til hesten.

2. Eplepomance:
Eplepomance er den pressende resten fra produksjonen av eplejuice. Den er ekstremt rik på fiber, rå fibre og holder dermed tarmene i bevegelse.

3. Øl-gjær:
Øl-gjær er også rik på mineraler, og den inneholder samtidig høye nivåer av B-vitaminer, som er avgjørende for balansen i tykktarmsfloraen.

4. Linfrøolje:
Linfrøolje er oljen med det høyeste innholdet av omega-3 fettsyrer (alfa-linolensyre). Den slår raps, valnøtt, hamp og olivenolje av sin verdi og er kjent for sin generelle immunforsvarsstyrking hos både mennesker og dyr.