FRYSK MIX
20 KG

Spesial müsli til krevende prestasjoner som dressur, distanse og kjøring, de idrettene hvor hestene skal holde fokus og konsentrasjon over lengere perioder.

Høyt innhold av Omega 3 fra Linamix samt ekstra kobber og zink styrker hudbarrieren og gir en flott pels.

Pektin forbedrer miljøet i tarmen, regulerer opptaket av sukker og stivelse, noe som stabiliserer blodsukkeret.

Ingredienser:

Optimalisert kobber og sinkinnhold

Sink styrker huden, slimhinner og virker både forebyggende og rehabiliterende ved hudproblemer.

Kobber og sink er viktige for mineralisering av brusk hos hester i vekst, og for vedlikehold av skjelettet hos voksne hester. Mangler kan forårsake vekstforstyrrelser eller svakheter i skjelettet på grunn av utilstrekkelig mineralisering.

Kobber og sink er også inkludert i flere antioksidanter og påvirker dermed immunsystemet og muskelfunksjonen.

Mikronisert bygg og maisflak

Lett fordøyelig og energieffektiv maisflak og byggflak som varmebehandles (mikronisert) for optimal fordøyelighet og utnyttelse.

Spesial behandlet soya flak

Kvalitetsprotein som fungerer som kroppens byggestein. Grunnlaget for å bygge sterke muskler.

Linamix

Ekstrudert blanding av linfrø (olje) rik på viktige Omega 3 fettsyrer, sikorifiber med prebiotisk effekt og antioksidanter.

EquiSweet

Det funksjonelle karbohydratet for lengre energi. EquiSweet (isomaltulose) er det eneste lavglykemiske karbohydratet med langvarig energi i form av glukose.

Gir glukose på en balansert måte, og tilordner energi kontinuerlig over en lengre periode, noe som er gunstig for musklene.

Det er ingen signifikant reduksjon i blodsukkernivået som med tradisjonelt sukker.

Høyverdige vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Elektrolytter

Elektrolytter er saltede mineraler, som er viktige for hester i hardt arbeid, under transport og i andre situasjoner hvor hesten svetter mye.

Mangel på elektrolytter kan forårsake nedsatt ytelse, veskemangel, nedsatt muskel og nervefunksjon.

Antioksidanter

Reduserer risikoen for muskelskade ved overeksponering og forhindrer negative bivirkninger av muskelcellene

Veil.Utsalgspris 470,-


OMEGA 3 MIX
20 KG

Havrefri müsli med en sammensetning som øker utholdenhet og styrke.
Høyt innhold av Linamix og Omega 3 fettsyrer samt kabohydratet EquiSweet som gir et stabilt blodsukker.
Vitaminer, mineraler og antioxidanter er målrettet hester som er i hardt arbeid og må ha en energi som holder over lenge perioder.
Fullfôr med kvalitetsproteiner og antioxidanter (muskelopbyggende), masse olje (kontrollerbar energi og utholdenhet) samt nøye sammensetning av vitamin og mineralbalansen.

Veil.Utsalgspris 460,-


RACING MIX
20 KG

Racing Mix er en meget velsmakende blanding som inneholder havre som er spesielt utviklet for løpshester, men som også passer for hester som trenger mye styrke. Det er beriket med et spesielt kraftig probiotika. Dette fôret inneholder alle nødvendige vitaminer, mineraler og sporstoffer og er egnet for hester med en spesielt intens arbeidsbelastning.

Veil.Utsalgspris 460,-


SPORT PLUS CUBE
20 KG

Sport Plus Cube er en pellets spesielt utviklet for hester beregnet for konkurranse. Dette energirike fôret med omega-3 og 6 fettsyrer inneholder ytterligere E-vitamin, så vel som organisk bundet selen og magnesium for å gi musklene en fordel. De tilsatte elektrolyttene sikrer at eventuelle mangler i viktige mineraler raskt blir lindret. Den tilsatte gjæren støtter fordøyelsesprosessen.

Veil.Utsalgspris 460,-


SPORT PLUS MIX
20 KG

Fullfôr til prestasjonshester med kombinasjonen av hurtig og langsom energi.
Sport Plus Mix er et müsli fôr til hester som behøver ekstra energi gjennom fôret for og kunne yte deres beste. Innholdet består av en kombinasjon av hurtig og langsom energi, som sikrer både hurtighet og utholdenhet.
Sport plus Mix inneholder alle viktige vitaminer, mineraler, antioxidanter samt kvalitets proteiner som skal til for at hesten kan yte max. Fôret hjelper til oppbygning av muskulaturen og godt hold, selv på hester i meget hard trening.

Veil.Utsalgspris 460,-