BREEDING MIX
20 KG

Konsentrert fullfôr (müsli) til drektige hopper, diende hopper, føll og unghester.
For å imøtekomme det stigende behovet for næringsstoffer hos hopper i den siste delen av drektigheten, diende hopper samt unghester i vekstfasen, er protein, fett og kalsium/fosfor samt kobber/zink innholdet optimert.
Breeding Mix inneholder lettfordøyelige råvarer, lettopptakelige vitaminer og mineraler, ektrudert linfrø og probiotiske gjærkulturer for å opprettholde den naturlige balansen i tarmfloraen.
Omega 3 fettsyrer fra ektruderet linfrø hjelper til med å styrke immunsystemet og støtter leddfunksjonen.
Det perfekte sammensatte fôret som sikrer en god melkeproduksjon, optimal utvikling av knokler, muskulatur og ledd hos føll og unghester.

Veil.Utsalgspris 460,-


STARTING CUBE
20 KG

Starting Cube er en pellets spesielt beregnet for føll opptil 1 år. Denne pelletsen er designet for følltvekst. Den består av råvarer med høy biologisk verdi, inkludert melkepulver (whey). Ved å legge til OS-komplekset, blir risikoen for OCD og OC redusert. Denne pelletsen inneholder et optimalt forhold mellom kobber, sink og mangan som fremmer uavbrutt utvikling av ledd, brusk, sener og bein.

Veil.Utsalgspris 460,-


GROWING CUBE
20 KG

Growing Cube er en pellets utviklet spesielt for unge hester fra 1 til 3 år. Denne pelletsen sikrer best mulig herding av bein og støtter utviklingen av sener og ledd, som danner grunnlag for benkvalitet senere i livet. Ved å legge til OS-komplekset, blir risikoen for OCD og OC redusert. Denne pelletsen inneholder et optimalt forhold mellom kobber, sink og mangan som fremmer uavbrutt utvikling av ledd, brusk, sener og bein.

Veil.Utsalgspris 460,-