BASIS-LINE

VITALMIX

Starhorse Vitalmix er et tilskudd av høy kvalitet med aminosyrer, vitaminer, mineraler, sporstoffer og enzymer. Alle råvarer er sertifisert matkvalitet og blir derfor optimalt utnyttet av hesten.

Tilstrekkelig med aminosyrer, oppfylle kravene innen muskelfeltet.
Celledannelse. Enzymer støtter fordøyelsesprosessen, lecitin har en positiv effekt på utholdenhet og regenerering, fosfolipider er viktige komponenter i alle cellemembraner. Tangpulver og Chlorella-algene gir hesten helt naturlige sporstoffer og mineraler og støtter avgiftningen av hesten. Ingrediensene til Starhorse Vitalmix er helhetlig koordinert, noe som igjen betyr at hver ingrediens har sin synergistisk matchede copartner tilgjengelig. I motsetning til konvensjonelle produkter er det mindre behov for hvert individuelt viktig stoff, siden biotilgjengeligheten er betydelig høyere og eventuelle eksisterende næringsmangel lettere kan kompenseres.

Veil.Utsalgspris: 800g - 499,- / 2000g - 1099,-


ZINK ORGANIC

Tilstrekkelig etterspørsel etter sink vil i mange tilfeller knapt dekkes av grovfôret. Hud- og hovproblemer, et svakt immunforsvar, problemer med å skifte pels og dårlig helbredende sår kan være tegn på sinkmangel. Zink Organic leverer tilstrekkelig høykvalitets sink i ren organisk bundet form og er 100% korn- og melassefritt.

Veil.Utsalgspris: 900g - 499,-


SELEN ORGANIC

Tilstrekkelig dekning av selen er i vanlig fôr er ofte vanskelig å få til. Ineffektivitet, muskelproblemer, svekket immunforsvar, dårlig lever- og skjoldbruskkjertelfunksjon eller fruktbarhetsproblemer kan være tegn på selenmangel. Selen Organic leverer tilstrekkelig selen av høy kvalitet i ren organisk bundet form og er 100% korn- og melassefritt.

Veil.Utsalgspris: 900g - 499,-


EASY LIFE

Som alle eiere av hester som har PSSM, Cushing, laminitt eller EMS, er det praktisk talt umulig å forsyne hesten sin med alle viktige næringsstoffer i standard fôring. Veldig mange konvensjonelt fôr kan man ikke gi, da de inneholder stivelse og sukker. Uunngåelig, er det nærmest alltid en betydelig mangel i den grunnleggende fôringen hos hesten.

Årsakene til metabolske sykdommer inkluderer arvelig disposisjon, stress og mangler av forskjellige næringsstoffer. Som en av årsakene til sykdommene vises underforsyningen av vitamin E og selen. Starhorse sitt utviklingsteam har tatt på seg denne oppgaven og har utviklet Starhorse Easy Life, et produkt som med sine tilsvarende høye doser næringsstoffer oppfyller fôringskravene til hester med metabolske sykdommer. Easy Life er et stivelses og sukkerfritt tilleggsfôr, som kan gis til alle hester.

Veil.Utsalgspris: 450g - 599,-


AMINIO MUSCLE LIQUID

Amino Muscle Liquid støtter og fremmer en rask og målrettet oppbygging av muskelceller. På grunn av den spesifikke sammensetning, vil Amino Muscle Liquid tas opp av hesten like etter fôring og danner dermed det beste grunnlaget for optimal muskelvekst. Siden produktet er 100% sukkerfritt, påvirker det knapt energibalansen. Amino Muscle er også ideell for fôring til hester med mye temperament. Videre forkorter Amino Muscle Liquid regenereringsfasen til sportshester, øker produksjonen av libido og sperm hos hingster og fremmer kvaliteten og mengden råmelk hos avlshopper.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 599,-


REISKEIMÖL

Starhorse sin riskimolje er rik på linolsyre og palmitinsyre, så vel som gamma-oryzanol og verdifull vitamin E. Den støtter fordøyelseskanalen, det kardiovaskulære systemet og muskelbygging. Starhorse riskimeolje brukes først og fremst for å øke prestasjonsviljen og øke verdien på fôrrasjonen.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 349,- / 5000ml - 1299,-


PERFECT MUSCLE

Aminosyrer er de faktiske byggesteinene og det er derfor ikke mulig å bygge muskler uten dem.
Hesten kan lett produsere noen av de essensielle aminosyrene i seg selv, noe som normalt betyr at mangler på disse ikke oppstår.
Situasjonen er ganske annerledes med de såkalte essensielle aminosyrene. Essensielle aminosyrer kan bare tilføres hesten gjennom inntak. Siden gruppen av essensielle aminosyrer er betydelig involvert i å bygge nye muskelceller, må disse ekstremt viktige aminosyrene alltid være tilstrekkelig tilgjengelige når man bygger muskler, styrke, for å ha viljen til å jobbe og ved restutisjon. Tyngre bruk (f.eks. konkurrering) kan lett føre til en underforsyning som hindrer ønsket muskelvekst eller gjør det praktisk umulig å bygge og/eller opprettholde muskler.
Perfect Muscle består hovedsakelig av mikrokvalitetspulver av høy kvalitet, som inneholder et spesielt kompleks av naturlige essensielle aminosyrer. For å oppnå ønsket mål om målrettet muskelbygging på best mulig måte, ble Perfect Muscle i tillegg optimalisert med de essensielle aminosyrene lysin, metionin, treonin og tryptofan. Samspillet mellom de svært effektive og aktive ingrediensene i Perfect Muscle støtter bærekraftig bygging av muskelceller og forhindrer underforsyning ved høye ytelseskrav. Perfect Muscle er velegnet som et muskelbyggende preparat for sportshester, hester på trening, svakt muskuløse hester og i avl.

Veil.Utsalgspris: 950g - 649,-  /  3000g - 1649,-


LSE FORTE

Ved intens muskeltrening f.eks. hos sportshester er det nesten alltid mangel på lysin, vitamin E og selen. Dette kan resultere i en mangelfull tilførsel av oksygen til enkelte muskelcellene. Cellemembranskader ved frigjøring av frie radikaler kan være resultatet. Dette kan føre til alvorlig ytelsestap, dårlig fysisk tilstand, tap av bevegelse, muskelherding og sterke spenninger i kroppen. Vitamin E, selen og den essensielle aminosyren lysin går hånd i hånd i hestens metabolisme og beskytter dermed muskulaturen mot skader forårsaket av frie radikaler. Det er mindre sannsynlig at surning av musklene forekommer, noe som øker restitusjonsfasen og treningssuksessen betydelig. Starhorse LSE Forte inneholder det biotilgjengelige næringsstoffet lysin, selen og E-vitamin i et optimalt balansert forhold og beskytter dermed hele hesten mot mangelsymptomer. Starhorse LSE Forte har vist seg å ha et veldig høyt effektivitetsnivå og blir veldig godt mottatt av alle hester på grunn av eplesmaken.

Veil.Utsalgspris: 500g - 449,- / 3000g - 1799,-


ELEKTROLYT LIQUID

Høyt væsketap på grunn av overdreven svette ved høye temperaturer, intensiv bruk, eller til og med ved sykdommer (f.eks. Diaré) kan føre til alvorlig mangel på elektrolytter. Et væsketap på 15-20 liter i løpet av få timer er ikke uvanlig. Hvis en elektrolyttmangel som allerede har oppstått på grunn av for høyt væsketap ikke blir kompensert for i god tid, vil blodet "tykne" raskt. Muskler som er dårlig tilført blod blir raskt sure og det kan skade muskelceller. Resultatet kan være et kraftig fall i ytelse, tregere regenerering eller massive sirkulasjonsproblemer.
Starhorse Elektrolyttvæske kompenserer raskt for den resulterende mangelen på elektrolytter og sikrer dermed en stabil væskebalanse hos hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 399,-


CARNITIN HORSE PERFORMER

Den aktive ingrediensen L-karnitin er et viktig vitamin-aminosyrelignende stoff, som har en veldig viktig funksjon i energigivelsen eller forbrenningen av karbohydrater og fettsyrer i hestens kropp. L-karnitin transporterer langkjedede fettsyrer inn i muskelcellene, som er avhengige av dette stoffet for optimal ytelse. L-karnitin forekommer i små mengder i alle muskelceller hos hesten. Gjennom intens trening eller under konkurranser kan det være at muskelene ikke få nok L-karnitin. Resultatet er en konstant mangel på karnitin, der hesten mister evnen til å brenne fettreserver. Starhorse Carnitin Horseperformer avbryter denne syklusen, der den gir musklene tilstrekkelig L-karnitin. Evnen til å forbrenne fett så vel som at muskelprestasjoner opprettholdes og forbedres. Starhorse Carnitin Horseperformer skåner hestens energilagre og sikrer rask regenerering etter hard trening eller konkurrering. Starhorse Carnitin Horseperformer, med sin velbalanserte sammensetning, forbedrer atletisk utholdenhet, senker melkesyrenivået i musklene og gir dermed et mer effektivt trenings- eller konkurranseresultat.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 499,-


HIMALAYA SALZLECKSTEIN

Krystalsalt presses i Himalaya i ensartede, krystallinske strukturer og er dermed meget bioenergetisk effektiv. Den inneholder også alle essensielle mineraler og sjeldne sporstoffer som er viktige for hestens kropp. Starhorse Himalaya Saltsten kommer med et tau og krever derfor ikke egen holder.

Veil.Utsalgspris: 3000-3500g - 149,-