BASIS-LINE

VITALMIX

Starhorse Vitalmix er et tilskudd av høy kvalitet med aminosyrer, vitaminer, mineraler, sporstoffer og enzymer. Alle råvarer er sertifisert matkvalitet og blir derfor optimalt utnyttet av hesten.

Tilstrekkelig med aminosyrer, oppfylle oppgavene innen muskelfeltet.
Celledannelse. Enzymer støtter fordøyelsesprosessen, lecitin har en positiv effekt på utholdenhet og regenerering, fosfolipider er viktige komponenter i alle cellemembraner. Tangpulver og Chlorella-algene gir hesten helt naturlige sporstoffer og mineraler og støtter avgiftningen av hesten. Ingrediensene til Starhorse Vitalmix er helhetlig koordinert, noe som igjen betyr at hver ingrediens har sin synergistisk matchede copartner tilgjengelig. I motsetning til konvensjonelle produkter er det mindre behov for hvert individuelt viktig stoff, siden biotilgjengeligheten er betydelig høyere og eventuelle eksisterende næringsmangel lettere kan kompenseres.

Veil.Utsalgspris: 800g - 450,- / 2000g - 1000,-


MINERALSTOFF CLASSIC

Starhorse Mineral Classic fungerer som en tilleggsforsyning og forbedring av konvensjonelt fôr som høy, pellets, korn, etc. Den balanserte sammensetningen av alle mineraler sikrer en balansert grunnleggende mineralforsyning og forhindrer dermed automatisk mangler i viktige mineraler.

Starhorse Mineral Classic er ideell for grunnleggende pleie og er preget av sin høye produktivitet (3.150 g = 14 ukers bruk).

Veil.Utsalgspris: 3150g - 999,-


MINERALSTOFF ORGANIC

Mineraler, sporstoffer og vitaminer er viktige næringsstoffer, som sikrer en flyt av alle livsfunksjoner i kroppen.

Mineral Organic produseres i praktiske 3mm pellets og gir verdifulle organiske mikronæringsstoffer på høyest mulig nivå. Organiske mineralforbindelser, så vel som organiske sporstoffer, har en veldig høy biotilgjengelighet og blir derfor spesielt godt mottatt hos den følsomme hesten. Produktets høye tilgjengelighet kompenserer for det reduserende innholdet av mikronæringsstoffer i høyet, så vel som i det normale kraftfôrdietten, og muliggjør dermed en behovsbasert fôring uten kompromisser.

Veil.Utsalgspris: 3000g - 1099,-


ZINK ORGANIC

Tilstrekkelig etterspørsel etter zink kan i mange tilfeller knapt dekkes av grovfôret. Hud- og hovproblemer, et svakt immunforsvar, problemer med å skifte pels og dårlig helbredende sår kan være tegn på sinkmangel. Zink Organic leverer tilstrekkelig høykvalitets zink i ren organisk bundet form og er 100% korn- og melassefritt.

Veil.Utsalgspris: 900g - 599,-


SELEN ORGANIC

Tilstrekkelig dekning av selen er i vanlig fôr i mange tilfeller bare vanskelig. Ineffektivitet, muskelproblemer, svekket immunforsvar, dårlig lever- og skjoldbruskkjertelfunksjon eller fruktbarhetsproblemer kan være tegn på selenmangel. Selen Organic leverer tilstrekkelig selen av høy kvalitet i ren organisk bundet form og er 100% korn- og melassefritt.

Veil.Utsalgspris: 900g - 499,-


EASY LIFE

Som alle eiere av hester med PSSM, Cushing, laminitt eller EMS er godt kjent, er det praktisk talt umulig å forsyne hesten sin med alle viktige næringsstoffer i løpet av en standard fôring. Nesten alle konvensjonelt tilbudte fôr må kan ikke gis, da de inneholder stivelse og sukker. Uunngåelig er det nesten alltid en betydelig mangel i den grunnleggende fôringen til hesten.

Årsakene til metabolske sykdommer inkluderer arvelig disposisjon, stress og mangler av forskjellige næringsstoffer. Som en spesiell årsak til sykdommene vises underforsyningen av vitamin E og selen. Starhorse sitt utviklingsteam har tatt på seg denne oppgaven og har utviklet Starhorse Easy Life, et produkt som med sine tilsvarende høye doser næringsstoffer oppfyller fôringskravene til hester med metabolske sykdommer. Easy Life er en sterk og sukkerfritt tilleggsfôr, som kan gis til alle hester.

Veil.Utsalgspris: 450g - 599,-


AMINIO MUSCLE LIQUID

Amino Muscle Liquid støtter og fremmer en rask og målrettet oppbygging av muskelceller. På grunn av sin spesifikke optimale sammensetning, kan Amino Muscle Liquid tas opp av hesten like etter fôring og danner dermed det beste grunnlaget for optimal muskelvekst. Siden produktet er 100% sukkerfritt, påvirker det knapt energibalansen til hester. Amino Muscle er derfor også ideell for fôring av hester med mye temperament. Videre forkorter Amino Muscle Liquid regenereringsfasen til sportshester, øker produksjonen av libido og sæd i hingster og fremmer kvaliteten og mengden råmelk (første melk) hos avlshopper.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 599,-


REISKEIMÖL

Starhorse sin riskimolje er rik på linolsyre og palmitinsyre, så vel som gamma-oryzanol og verdifull vitamin E. Den støtter fordøyelseskanalen, det kardiovaskulære systemet og muskelbygging. Starhorse riskimeolje brukes først og fremst for å øke prestasjonsviljen og øke verdien på fôrrasjonen.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 399,- / 5000ml - 1499,-


PERFECT MUSCLE

Aminosyrer er effektivt byggesteinene i livet. Muskelbygging uten aminosyrer er derfor ikke mulig.


En del av aminosyrene kan lett produseres av hesten, disse er det normalt sett heller ikke mangel på. Helt annerledes er situasjonen med de såkalte essensielle aminosyrene. Essensielle aminosyrer kan tilføres utelukkende via matinntak. Siden essensielle aminosyrer spiller en nøkkelrolle i utviklingen av nye muskelceller, må disse svært viktige aminosyrene alltid være tilstrekkelig tilgjengelige ved bygging av muskler, styrke, motivasjon og regenerering. Hardt arbeid kan lett føre til en mangel som alvorlig hindrer eller praktisk talt eliminerer ønsket muskeloppbygging.

Starhorse Perfect Muscle består hovedsakelig av mikrokvalitetspulver av høy kvalitet som inneholder et spesielt kompleks av naturlige essensielle aminosyrer. For å oppnå ønsket mål om målrettet muskelbygging på best mulig måte, ble Perfect Muscle i tillegg optimalisert med de essensielle aminosyrene lysin, metionin, treonin og tryptofan. Kombinasjonen av de svært effektive aktive ingrediensene i Perfect Muscle støtter bærekraftig utvikling av muskelceller og forhindrer mangler. Starhorse Perfect Muscle er velegnet som et muskelbyggende supplement for sportshester, under muskelbygging, ved svakt muskuløse hester, så vel som i avl.

Veil.Utsalgspris: 950g - 529,- / 3000g - 1399,-LSE FORTE

Ved intens muskeltrening som f.eks. Hos sportshester er det nesten alltid mangel på lysin, vitamin E og selen. Dette kan uunngåelig resultere i en mangelfull tilførsel av oksygen til de enkelte muskelcellene. Cellemembranskader gjennom frigjøring av frie radikaler kan være resultatet. Dette kan føre til alvorlig ytelsestap, dårlig fysisk tilstand, tap av bevegelse, muskelherding og sterke spenninger i kroppen. Vitamin E, selen og den essensielle aminosyrelysinet fungerer hånd i hånd i hestens metabolisme og beskytter dermed muskulaturen mot skader forårsaket av frie radikaler. Det er mindre sannsynlig at en surning av musklene forekommer, noe som øker restitusjonsfasen og treningssuksessen betydelig. Starhorse LSE Forte inneholder det biotilgjengelige næringsstoffet lysin, selen og E-vitamin i et optimalt balansert forhold og beskytter dermed hele hesten mot mangelsymptomer. Starhorse LSE Forte har vist seg å ha et veldig høyt effektivitetsnivå og blir veldig godt mottatt av alle hester på grunn av eplesmaken.

Veil.Utsalgspris: 500g - 399,- / 3000g - 1499,-


ELEKTROLYT LIQUID

Høyt væsketap på grunn av kraftig svette ved høye temperaturer, intens trening (trening, konkurrering, travløp, etc.) eller sykdom (for eksempel diaré) kan føre til alvorlig elektrolyttap. Et væsketap på 15-20 liter i løpet av få timer er ikke uvanlig. Hvis en elektrolyttmangel som allerede har utviklet seg som et resultat av overdreven væsketap ikke kompenseres for i tide, følger "tykning" av blodet raskt. Dårlig perfuserte muskelceller blir sure og kan forårsake skade på muskelcellene. Konsekvensene kan være  kraftig nedbrytning av ytelse hos hesten, langsommere regenerering til massive sirkulasjonsproblemer.

Starhorse Elektrolyttvæske kompenserer for elektrolyttmangel raskt og pålitelig, og sikrer dermed en stabil væskebalanse  hos hesten.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 399,-


CARNITIN HORSE PERFORMER

Den aktive ingrediensen L-karnitin er et viktig vitamin-aminosyrelignende stoff, som har en veldig viktig nøkkelstilling i energigivelsen eller forbrenningen av karbohydrater og fettsyrer i hestens kropp. L-karnitin transporterer langkjedede fettsyrer inn i muskelcellene, som er avhengige av dette stoffet for optimal ytelse. L-karnitin forekommer i små mengder i alle muskelceller hos hesten. Gjennom intens trening eller under konkurranser kan muskelene vanligvis ikke få nok L-karnitin. Resultatet er en konstant mangel på karnitin, der hesten mister evnen til å brenne fettreserver. Starhorse Carnitin Horseperformer avbryter denne syklusen, der den gir musklene tilstrekkelig L-karnitin. Evnen til å forbrenne fett så vel som at muskelprestasjoner opprettholdes og forbedres. Starhorse Carnitin Horseperformer skåner hestens energilagre og sikrer rask regenerering etter hard trening eller konkurrering. Starhorse Carnitin Horseperformer, med sin velbalanserte sammensetning, forbedrer atletisk utholdenhet, senker melkesyrenivået i musklene og gir dermed et mer effektivt trenings- eller konkurranseresultat.

Veil.Utsalgspris: 1000ml - 499,-


BANANEN-HONIG CHIPS

En litt annerledes belønningen for hest og rytter!

Modne bananer stekt forsiktig og dekket med ekte bi-honning, smaker ikke bare godt, men får også hertet til ryttere å slå raskere. Bananen-Honig Chips fra Starhorse kan gis som belønning eller f.eks som mash.

Veil.Utsalgspris: 850g - 249,-


HIMALAYA SALZLECKSTEIN

Krystalsalt presses i Himalaya i ensartede, krystallinske strukturer og er dermed meget bioenergetisk effektiv. Den inneholder også alle essensielle mineraler og sjeldne sporstoffer som er viktige for hestens kropp. Starhorse Himalaya Saltsten kommer med et tau og krever derfor ikke egen holder.

Veil.Utsalgspris: 3000-3500g - 129,-