ALLEN & PAGE QUALITY HORSE FEEDS

Allen & Pages innovative, familieeide selskap har fire generasjoners erfaring, og de bruker bare naturlige ingredienser av høyeste kvalitet i hestefôrene, uten kunstige eller 'naturidentiske' * smaker. 

Allen & Page prøver å kontinuerlig innovere og forbedre, og en del av prosessen innebar å flytte virksomheten til sin nåværende toppmoderne fabrikk i Shipdham, Norfolk. Den nye fabrikken ga selskapet teknologien til å produsere fôr som var sunnere og mere miljøvennlig enn markedsstandarden. For mer enn to tiår siden fikk Allen & Page akkreditering av mange store organer for matproduksjon og kvalitetskontroll, inkludert Vegetarian Society, Soil Association og ISO organisasjoner. Dette satte en standard for selskapet å fortsette å jobbe tett med disse organene for å sikre fôr av høyeste kvalitet.

I 2009 var Allen & Page glad for å motta en kongelig garanti fra HRH The Prince of Wales.


 • Quality & Environmental Fiendly
  "Allen & Page Ltd produserer og distribuerer dyrefôr som fullt ut samsvarer med kundenes bestillinger og tekniske spesifikasjoner, samtidig som de sikrer at kvalitets-, helse-, sikkerhets- og miljøsystemene oppfyller og fortsetter å oppfylle kravene i gjeldende UFAS Code of Practice, BETA NOPS-kode til praksis for kontroll av naturlige forekommende forbudte stoffer, gjeldende versjoner av ISO 9001 og ISO 14001, Soil Association Organic Standard and Vegetarian Society Standards. Selskapets mål for kvalitet, miljø og helse og sikkerhet skal overholdes i alle ledd i produksjon, distribusjon og salg."

 • Non-GM Policy
  "For å kunne tilby deg den aller høyeste fôrstandarden, sørger de for at alle ingrediensene som brukes blir dyrket av frø som ikke er genmodifisert (ikke-GM). Allen & Page går vi et skritt lenger enn de fleste og bruker bare Hard IP-ingredienser - dette betyr at avlingene blir dyrket fra ikke-GM-frø i et beskyttet område vekk fra GM-avlinger, som bidrar til å unngå mulig forurensning."

 • Vegetarian Society Approved
  "De bruker aldri animalske biprodukter i fôrene, for eksempel vitaminer dekket av et gelatinbelegg av svinekjøtt - som ofte brukes i hestefôrindustrien. Alle fôrene er vegansk godkjent av Vegetarian Society. Vegetarian Society støtter bare produkter som er helt fri for disse produktene."

 • NOPS
  "Allen & Page produserer etter en streng kode for fôresikkerhet, og alle produktene produseres i deres lisensierte lokaler ved å bruke kvalitetssikrede ingredienser under strengt kontrollerte produksjonsbetingelser og er i samsvar med kravene i EU og Storbritannia lovgivning om produksjon av dyrefôr.
  Allen & Page-monitorer for tilstedeværelse av spesifiserte naturlig forekommende forbudte stoffer (NOPS) som kreves i henhold til reglene for racing og andre tilknyttede konkurranser som er i tråd med BETA NOPS retningslinjer. Overholdelse av disse retningslinjene sikrer at risikoen for forekomst av slike stoffer minimeres."


 • Drug Free
  "Alle fôrene er helt medikamentfrie og produsert i deres egen rusfri fabrikk. Ingen kunstige smaker eller medisinske tilsetningsstoffer brukes i fôrene. De bruker heller ikke 'naturidentiske' * smaker eller tilsetningsstoffer som er blitt produsert syntetisk for å etterligne deres naturlige alternativer - alle urtene som brukes er naturlige!"